У Росії авіакомпанія "Аерофлот" більше не буде продавати в анексованому Криму квитки по субсидованих тарифах. Все через те, що в бюджеті країни більше немає для цього коштів.

Цю інформацію повідомляє "Комерсант".

Відомо, що популярний перевізник вже поінформував про це агентів. Більш того, на Далекий Схід і в Калінінград також пільгових квитків більше не буде.

"Причина зупинки продажів пільгових квитків — повне освоєння виділених у цьому році з держбюджету субсидій. Факт отримання листа підтвердили в сервісі OneTwoTrip" Комерсант

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Підкреслимо, що раніше субсидування програми здійснювалося в рамках постанови уряду Росії. За 2018 рік в РФ на це витратили 3,8 млрд руб. (1,62 млрд грн).

"Квитки за спеціальним тарифом в економ можуть придбати громадяни Росії у віці до 23 років і понад 60 років (для жінок — понад 55 років), інваліди I групи, інваліди з дитинства II і III групи, які супроводжують інваліда I групи або дитину-інваліда" Комменсант

Нагадаємо, на території анексованого Криму поставлена Кремлем так звана "влада" відзвітувала президентові РФ Володимиру Путіну про "проблеми півострова". Їх там виявилося чимало: від екологічних до громадських.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", Росія не дасть Раді Європи (РЄ) можливість виключити себе з його членів – у Кремлі пообіцяли не доставити "такої радості". Якщо Росію вирішать виключити з СЕ, вона сама вийде з її складу.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що надання Томосу про автокефалію Української православної церкви - це анексія від загального православ'я, що можна порівняти з анексією Криму. З такою заявою вирішив виступити архієпископ Климент - голова інформаційно-просвітницького відділу УПЦ Московського патріархату.