У середу, 17 жовтня, в Москві був затриманий "віце-прем'єр" окупованого Криму Віталій Нахлупін.

Цю інформацію повідомили в РБК, посилаючись на джерела.

У прес-службі уряду республіки Крим цю інформацію підтвердили.

Віталій Нахлупін

Джерела зазначили, що пов'язують затримання заступника Сергія Аксьонова з ситуацією навколо дорожніх тендерів. Відомо, що Депутат був відповідальний за організацію федеральної програми по будівництву доріг.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Сергій Аксьонов

Одне з джерел в республіканському МВС повідомило, що вранці 17 жовтня співробітники ФСБ провели виїмки в комітеті конкурентної політики Криму та в Службі автомобільних доріг Криму.

Також відомо про вилучення документів у "Кримській залізниці" і "Крименерго".

Нагадаємо, ще одна скандальна "ластівка" з анексованого Криму прилетіла днями в Україну. Днями стало відомо, що підконтрольний Кремлю так званий "голова Ради міністрів Криму" Сергій Аксьонов подав позов до Касаційного адмінсуд України. Він має на меті скасувати рішення президента України Петра Порошенка про введення санкцій проти нього.

Відповідну заяву було зареєстровано на офіційному сайті суду 19 вересня. У заяві йдеться, що Аксьонов і його адвокат вимагають, щоб суд визнав протиправним указ президента України від 14 травня 2018 року №126/2018.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", якщо російська агресія в світі не припиниться, США будуть вводити нові санкції проти осіб з найближчого оточення президента РФ Володимира Путіна. Цю інформацію повідомив помічник глави американського Мінфіну Маршалл Біллінгслі.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що в мережі з'явилося відео на якому можна побачити, як в центрі Томська влаштували халяву — розкидали в натовп 150 кг тістечка "картопля". Однак, ставлення держави до своїх громадян вражає не на жарт.