Бійка за участю футболістів Олександра Кокоріна і Павла Мамаєва викликала бурхливу реакцію у російського депутата Дениса Лебедєва.

Екс-чемпіон світу за версією WBA в першій важкій вазі, боксер з команди "Putin Team" різко висловився з приводу скандальної поведінки відомих російських футболістів Олександра Кокоріна і Павла Мамаєва.

"Ці хлопці тільки і можуть, що на чиновників і водіїв нападати, та й то не один на один. Це все, на що їх вистачає. Їх ганебні витівки не просто відкидають тінь на весь російський спорт, вони відвертають від нього і весь західний світ, відбивають повагу до російського спорту на міжнародній арені".

11 жовтня Тверський суд Москви заарештував Мамаєва, Олександра Кокоріна і його брата Кирила до 8 грудня. Їм загрожує до семи років позбавлення волі.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Олександр Кокорін та Павло Мамаєв
Олександр Кокорін та Павло Мамаєв

На суді з'ясувалося, що у чоловіка, якого вони побили закрита черепно-мозкова травма, перелом носа, струс мозку та забої м'яких тканин обличчя.

Пак заявив, що футболісти та їхні друзі образили його національність і расу, а після його зауваження він отримав удар стільцем по голові. В результаті чиновник також отримав закриту черепно-мозкову травму, струс мозку та забої лівого плеча і обличчя.

Олександр Кокорін і Павло Мамаєв
Олександр Кокорін і Павло Мамаєв

Раніше повідомлялося, що мати футболіста Олександра і Кирила Кокоріних Світлана прокоментувала арешт синів за звинуваченням у хуліганстві. Про це пишуть російські ЗМІ.

"Я стала найбільш нещасною людиною на світі. Мої хлопці — не покидьки, якими їх намагаються виставити. Я розумію, що там була провокація. Виставте нас на Червону площу, я встану між ними. Підійдіть, вдарте нас всі. Фізичний біль не така важка, як моральна. Бийте нас, але не треба закривати від суспільства", - повідомила Кокоріна.

Олександр Кокорін та Павло Мамаєв
Олександр Кокорін та Павло Мамаєв

Також ми повідомляли, що адвокат, який раніше представляв інтереси скандальних футболістів, відмовився від справи, не відмовившись коментувати що відбувається.

Нагадаємо, Кадиров дуже лагідно "перевоспитает" здичавілих Кокоріна і Мамаєва.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" адвокат кинув Кокоріна і Мамаєва напризволяще.

Знай.uа повідомляв, як вітчим Кокоріна вибачався перед громадськістю.