Фахівець із стосунків Трейсі Кокс зробив гучну заяву з приводу того, наскільки буде міцним шлюб принца Гаррі і Меган Маркл

Експерт оцінив всі ризики і повідомив, що такий поспіх у розвитку відносин може призвести до швидкого розриву. Оскільки пара одружилася в травні цього року, а зараз Меган вже четвертий місяць носить дитину, це все може позначитися на міцності їх союзу.


Сексолог Трейсі Кокс зазначив, що найімовірніше ініціатором вагітності була саме Меган. Їй хотілося дитинки, адже у дружини Гаррі ще немає дітей. В її віці це досить просто пояснити. Що стосується її коханого, тут зовсім інша історія.

Можливо, він сам не очікував такого розвитку подій. Молодий хлопець міг не до кінця відчути смак життя, тому невідомо, як він відреагує на таку зміну.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще


На думку експерта, відносини будь-якої пари повинні розвиватися поступово. Саме в цьому і весь сік, адже протягом року після союзу ви ще маєте можливість насолодитися один одним, дізнатися краще. Це і є запорука міцних відносин.

Дитина – це завжди клопіт. Майбутні батьки повинні налаштуватися на безсонні ночі, депресії і нові обов'язки. Навіть самі стримані батьки в один момент зриваються, що закінчується скандалами.


Трейсі Кокс впевнений, що є всі шанси, що Гаррі кине свою 37-річну дружину вагітної або відразу ж після пологів.

Нагадаємо, раніше знаменитий кіт-екстрасенс показав, кого народить Меган Маркл: відео.

Сталося це в прямому ефірі британського телеканалу ITV. Зазначимо, що ще 15 жовтня закохані офіційно оголосили, що незабаром королівське сімейство чекає поповнення.

Перед хвостатим эктрасенсом поставили дві мисочки з їжею. Одна з них була рожевого кольору, а друга - блакитного, що символізувало жіночий і чоловічий підлогу відповідно.


Як повідомляв портал "Знай.uа" поповнення в королівській родині: Піппа Міддлтон вперше стала мамою.


"Знай.uа" писав, весілля принцеси Євгенії: найвдаліші і провальні образи зірок.