Російський президент Володимир Путін продовжує нагнітати паніку щодо ядерної війни.

Президент країни-агресора, який розпочав і проводить не одну війну у світі, розмірковує, куди потраплять росіяни у разі ядерної війни. На його думку, вони чомусь мають потрапити у рай.

Про це він заявив на засіданні дискусійного клубу "Валдай". Висловлювання Путіна цитують російські ЗМІ.

За словами Путіна, Росія готова відповісти на ядерний удар. Він заявив, що Росія нічого не боїться та пригрозив невідомому ворогу неминучою відплатою і тим, що віртуальні "вони" – "просто здохнуть".

"Агресор повинен знати, що відплата неминуче. Ми, жертви агресії, ми як мученики потрапимо в рай. А вони просто здохнуть. Тому що навіть покаятися не встигнуть", - заявив агресор.

У запалі злосливих висловлювань, Путін заявив, що в Росії величезна територія і багато населення, і з цим "ніхто нічого не може вдіяти".

"Ми взагалі нічого не боїмося. Країна з такою територією, з населенням, готовим життя віддати за Батьківщину, з цим нічого ніхто не може вдіяти", - заявив Путін.

Зазначимо, Росія володіє успадкованим від СРСР, як мінімум, другим за потужністю ядерним потенціалом, відповідними технологіями виробництва ядерної зброї і засобів її доставки.

Російський президент і його оточення постійно вдається до ядерного шантажу розвинених країн, які ввели проти Росії санкції.

Нагадаємо, російський політичний експерт Андрій Піонтковський розкрив плани Путіна щодо ядерної війни.

Як повідомляв портал "Знай.ua", теракт в Керчі Путін може використати як привід для нової ескалації конфлікту з Україною.

Також "Знай.ua" писав, російський президент Володимир Путін зробив вже другу за кілька днів заяву щодо стрілянини та вибухів у політехнічному коледжі Керчі. Господар Кремля звинувачує в усьому не конкретних осіб, а "масову глобалізацію"