У середу, 17 жовтня, в окупованому Росією Криму сталася страшна трагедія - в Керченському політехнічному коледжі учень Владислав Росляков влаштував стрілянину з автомата, після чого в їдальні навчального закладу спрацював вибуховий пристрій, начинений металевими предметами.

Загинули більше двох десятків осіб, ще 60 отримали важкі травми - поранення різної тяжкості, велика частина вбитих і поранених - підлітки.

Після вчиненої кривавої бійні Росляков наклав на себе руки.

У Мережі з'явилися моторошні кадри з керченського політехнічного технікуму після нападу на студентів і викладачів коледжу. На відеоролику видно сліди трагедії: підсохлі криваві калюжі і порвані підручники.

Тelegram-канал Mash опублікував кілька коротких відео. На першому збражено "коридор смерті", в якому Росляков розстрілював своїх однокурсників. На підлозі калюжі крові, в стінах сліди від куль, вибиті вікна, через які учні намагались втекти.

У другому короткому відео показано одне з приміщень навчального корпусу, на підлозі якого можна помітити засохлі калюжі крові, розбите в результаті вибуху скло і порвані підручники. За інформацією Mash, незайманим залишився і змінний одяг самого стрілка, який він кинув в туалеті технікуму.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, приміщення закладу керченського технікуму досі оточують силовики, прибули спеціальні групи слідчих. На розі коледжу, біля бордюру виріс імпровізований меморіал.

Як повідомляв портал "Знай.ua", бійня у Керчі виявилася не першою витівкою Рослякова.

Також "Знай.ua" писав, керченська трагедія ризикує повторитися в будь-якому місті України вже завтра: як вберегти себе і дітей.