13-річна російська співачка з Барнаула Анна Філіпчук представила кліп на пісню "Непереможні", з якою виступить на дитячому "Євробаченні-2018".

Про це повідомляють ЗМІ.

Серед прихильників співачки та користувачів мережі розгорілась справжня війна через скандальний кліп юною зірки.

Варто відзначити, що Аня народилась ще у 2004 році у російському Барнаулі, на момент проведення конкурсу їй виповнилось 14 років.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Відзначається, що вона спочатку займалась у шоу-театрі "Каприз" та змагалась у декількох пісенних конкурсах, а у 2013 році завоювала звання "Маленька міс Барнаул".

Відомо, що для виступу на дитячому пісенному конкурсі співачка обрала композицію "Непереможні", в ній є куплети російською та англійською мовами.

"Моя пісня і кліп про силу – силу любові, дружби і силі духу, "If we stay together – we’re unbreakable" ("Якщо ми разом, ми непереможні") – для мене це найголовніші слова в пісні", – поділилася юна співачка.

Крім того відомо, що кліп на пісню знімався у російській столиці, а "розкручуванням" юної зірки займається Академія Популярної Музики Ігоря Крутого.

Кліп на пісню "Непереможні" розмістили на офіційній сторінці Академії 17 жовтня, але вже встиг отримати масу негативних відгуків.

В основному користувачі мережі звинувачують творців відео роботи у надмірній дорослості роботи, яке не цілком співставляється з поняттям дитячого конкурсу.

"Вся цінність у діток в злочинності і любові, злочинність в вигляді не законного малювання на стінах призведе до в’язниці, а любов в 13 призведе до безладних зв’язків і позбавить можливість створити нормальну сім’ю, спасибі Ігорьок. Ти за здоровий глузд. Бог тобі суддя, тварина. Дівчинка не чим не відрізняється від європейських", – зазначив користувач мережі Андрій Ведер.

Також багато хто звинувачує авторів в плагіаті.

"Нагадує кліп Avril Lavigne – Smile, тільки там було сердечко, а тут зірка", "Кліп ПЛАГІАТ", "Все відносно, звичайно, але навіщо так відверто красти ідею кліпу avril avigne? У кліпмейкерів мозку взагалі немає? Для чогось оригінального?", "Ну це ж очевидний плагіат .. Задумка Avril Lavigne – Smile прям ОСЬ ОДИН В ОДИН .. Ти б хоч трохи спробувала щось своє додати, ніж сперти все, що можна і не можна", – обурюються глядачі.

Нагадаємо, Волочкова похвалилася Кіркоровим і Басковим, але їй ніхто не повірив.

Як повідомляв "Знай.ua", Бузова розповіла все про життя після шоу.

Також "Знай.ua" писав, що олімпійська чемпіонка вразила своєю фігурою.

Anna Filipchuk - Unbreakable