Майбутні батьки Меган Маркл і Принц Гаррі світяться від щастя і не можуть дочекатися, коли візьмуть на руки своїх діточок. Тим часом шанувальники вмирають від цікавості, хто народиться в королівський родині та як будуть виглядати діти і на кого більш схожі.

Та чи можуть у них народитися темношкірі діти, бо Меган на частину афроамериканка.

Так сучасні технології не змусять шанувальників довго чекати і вчені вже знають відповіді на питання.

Джо Муллінс, з Вашингтону, переконаний, що майбутній син принца Гаррі та Меган Маркл матиме блакитні очі та коричневе волосся, а у доньки пари будуть темні очі та темне волосся.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Що ж, дивлячись на ці фото, однозначно видно, що діти у пари будуть надзвичайно милими. А дівчинка однозначно ростиме неймовірною красунею.

Варто відзначити, що даний фахівець вже 17-ть років за допомогою спеціальної програми демонструє імовірний вигляд дітей зірок. Герцоги Кембриджзькі теж свого часу були цікавими містеру Муллінсу.

За допомогою спеціальної програми, стверджує експерт, він поєднує колір шкіри, волосся та очей, домінантні гени, риси та комплекцію майбутніх батьків і в результаті демонструє приблизний портрет малюка пари.

До того як спеціаліст почав працювати на поліцію, він займався графічним дизайном, тепер же він допомагає реконструювати зовнішність зниклих дітей та відтворювати зовнішні данні за черепом.

"Протягом років я конструював фото для багатьох зірок: Бреда Пітта та Дженніфер Еністон, коли вони одружились, робив для Анджеліни Джолі. Коли працював для Кейті Холмс, хлопчик, якого я зобразив став копією їхньої майбутньої доньки Сурі", - говорив у 2012-му році Мулліс.

Нагадаємо, знаменитий у Сполученому Королівстві кіт-ясновидець пророкує стать майбутньої дитини Меган Маркл і принца Гаррі.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", напередодні в королівській родині підтвердили, що Меган Маркл вагітна. Незабаром принц Гаррі і його дружина герцогиня Сассекская вирушили об'їжджати Австралію і Океанію. Відомо, що першу зупинку зробили в Адміральському будинку.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що онука Єлизавети II і спадкоємиця трону вийшла за колишнього офіціанта.