Днями з’явилася шокуюча інформація зі Сполучених штатів. За попередньою інформацією, школярка приготувала печиво, використавши прах, що залишився після кремації тіла її бабусі. Наразі поліція США перевіряє інформацію про цю ученицю і чи дійсно така подія мала місце бути.

Так за деякими джерелами відомо, що школярка віднесла випічку з прахом до школи і пригостила нею своїх однокласників. Правоохоронці кажуть, що печиво, яке могло містити залишки померлої жінки, отримали щонайменше дев'ятеро учнів.

Влада Каліфорнії розповідає, що отримала кілька скарг від самих учнів, але їжу на вміст праху померлої ще не перевіряли.

У керівництві Вищої школи да Вінчі, де й трапився моторошний інцидент, коментувати ситуацію відмовилися.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Один зі школярів розповів місцевому телеканалові FOX 40, що дівчина вирішила розповісти правду однокласникам тільки за два тижні після того, як пригостила їх.

Директор школи вже направив батькам учнів листи, в яких повідомив, що здоров'ю їхніх дітей нічого не загрожує.

Пол Дорошов, лейтенант місцевої поліції, назвав справу дуже дивною. І покищо треба з’ясувати, чи справді печиво містило прах.

"Все це дуже незвичайно", - каже пан Дорошов і додає, що правоохоронцям знадобиться час, аби встановити всі обставини цієї історії, і зрозуміти, чи існують якісь передумови для висунення обвинувачень.

Про мотиви вчинку школярки наразі нічого невідомо.

Нагадаємо, у США в одній, здавалося б, звичайній родині живе незвичайна 19-річна дівчина по імені Фелісіті Кадлек. Так, Фелісіті кинула виклик усталеній системі відносин і бореться за право на дивну любов.

Як повідомляв портал "Знай.uа", соцмережі сполошило страшне відео, яке за чотири дні зібрало майже 4 мільйони переглядів і більше 112 000 репостів.

Також "Знай.uа" писав, 18-річна американка Кеті Стабблфилд хотіла вкоротити собі віку через нещасливе кохання, вистріливши собі в голову, однак спроба не вдалася. Американка не пошкодила життєво важливі органи і залишилася жива, але її обличчя було знівечене.