Військовий вертоліт впав на палубу авіаносця Ronald Reagan у Філіппінському морі.

Про це повідомило командування Сьомого флоту США. За його даними, інцидент стався відразу після зльоту. Постраждало кілька людей, але їхньому життю нічого не загрожує.

Вертоліт ВМС США MH-60 19 жовтня звалився на палубу авіаносця Ronald Reagan у Філіппінському морі. У командуванні, що базується в Тихому океані Сьомого флоту США повідомили, що в результаті авіакатастрофи є постраждалі. Втім, смерть нікому не загрожує.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, в Росії в ході навчань зазнав аварії і впав у воду військовий літак. Двох пілотів шукають в морі.

В Краснодарському краї впав навчальний літак Л-39 без боєкомплекту. Про це повідомили російські ЗМІ, посилаючись на інформацію Міноборони РФ.

Літак зазнав аварії близько 17:00 за московським часом. Наголошується, що літак впав у воду під час виконання планового навчально-тренувального польоту в районі населеного пункту Должанська Краснодарського краю.

Також ми повідомляли, що в Вінницькій області зазнав аварії літак ВПС ЗСУ Су-27. Всередині знаходилися пілот ВСУ і пілот національної гвардії США. Про це повідомляє прес-служба Генштабу.

Літак брав участь у міжнародних навчаннях "Чисте небо 2018". Як повідомляється, обидва пілоти загинули.

"З жалем повідомляємо, що, за інформацією пошуково-рятувальної групи, були виявлені тіла двох пілотів: один — військовослужбовець Повітряних Сил Збройних Сил України, другий — військовослужбовець Повітряних сил Національної гвардії США", — йдеться у повідомленні Генштабу ЗСУ.

Проте, майже відразу повідомлення від прес-служби Генштабу було видалено з Facebook.

Публікація, яка з'явилася після цього, вже не згадувала американського військового.

"З жалем повідомляємо, що, за інформацією пошуково-рятувальної групи, були виявлені тіла двох пілотів. Обставини інциденту з'ясовуються", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, в Росії впав військовий літак, екіпаж шукають в море.

Як раніше повідомляв Знай.uа, очевидці розповіли про катастрофу українського СУ-27.

Знай.uа повідомляв, що у вересні в російській Нижегородської області зазнав катастрофи літак Міг-31.