Щонайменше 150 людей постраждали в результаті в'їзду поїзда в натовп людей в індійському місті Амрітсар.

В результаті страшної трагедії загинуло як мінімум 50 людей, повідомляє "Бі-бі-сі" з посиланням на повідомлення поліції.

Інцидент стався під час індійського фестивалю Дашара. За попередніми даними, під час спалення опудал в честь індуїстського свята люди вибігли на залізничні колії, оскільки там відкривався найкращий огляд. Вони не помітили, що наближається поїзд, тому що спостерігали за феєрверком.

Як зазначила місцева влада, наразі пріоритетним завданням є доставити потерпілих до місцевих лікарень.

В соціальних мережах очевидці розмістили фото з місця події та відео

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Міністр внутрішніх справ Індії в Twitter підтвердив факт трагедії. Він додав, що на місці працюють фахівці. Уряд Індії готовий надати всю необхідну допомогу регіональним властям, додав він. Число загиблих він не назвав.

Наразі поранених доставили в лікарню. Медики не виключають, що число загиблих зросте, оскільки травми постраждалих оцінюються як важкі.

Нагадаємо, в індійському штаті Хімачал-Прадеш впав в ущелину шкільний автобус. Не менш 29 чоловік, включаючи 26 дітей, загинули.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Індію поглинула жахлива повінь, в результаті якої сотні тисяч жертв та потерпілих.

Також "Знай.ua" писав, один з вагонів міжміського експресу сполучення Кельн- Франкфурт загорівся прямо на ходу.