Принц Гаррі і його вагітна дружина Меган Маркл перебувають з офіційним візитом в Австралії. За планом вони відвідають майже 80 заходів за 16 днів. Так, принц Гаррі піднявся на найвищий міст у Сіднеї.

Підйом на міст Харбор-Брідж у Сіднеї герцог Сасекський здійснив на 4-й день свого перебування в країні. При цьому Меган не супроводжувала чоловіка, хоча спочатку і вона повинна була бути присутньою на зустрічі. А от Гаррі був помічений в обіймах якоїсь брюнетки.

Вагітна Меган, мабуть, вирішила відпочити після напруженого дня на пляжі Бонді-біч. При цьому ім'я герцогині Сассекської, яке було спочатку заявлено, близько місяця тому було таємничо вилучено зі списків. Про це повідомляє видання Daily Mail.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Герцог Сасекський піднявся на 134-метровий міст в компанії прем'єр-міністра Австралії Скотта Моррісона і чотирьох учасників з австралійської команди "Ігри нескорених" (міжнародні ігри в паралімпійському стилі, створені принцом), зокрема Цибулі Хілл, Рут Хант, Хейді і Майкл Джостен Лиддиард.

В об'єктиви камер на офіційному заході потрапив цікавий кадр, де принц Гаррі обіймає альпіністку.

Раніше принц Гаррі розсмішив журналістку курйозною витівкою. Під час інтерв'ю перед обличчям Рут Сэндоу, яка брала коментар у герцога, пролітала муха. І принц Гаррі вирішив прийти їй на допомогу і почав розмахувати руками. Своїми жестами він продемонстрував aussie salute – прийом, з допомогою якого жителі Австралії відганяють літаючих комах.

Нагадаємо, жінки всього світу влаштували мовчазний бойкот Меган Маркл.

Як повідомляв "Знай. ua", вчені показали, як будуть виглядати діти принца Гаррі і Меган Маркл.

"Знай. ua" писав, що принц Гаррі може кинути вагітну Меган. Експерт зробив шокуючу заяву.