Футболіст петербурзького "Зеніту" Олександр Кокорін почав плакати під час судового засідання у Москві.

Російські ЗМІ повідомляють, що рішення про арешт спортсмена на 2 місяці, він вважає суворим.

Розплакався Кокорін під час виголошення своєї промови. Саме тоді відбувався розгляд апеляції рішення суду про утримання футболіста під вартою.

Я не небезпечний злочинець. Я не маю наміру ховатися. У мене розписані тренування, і всі знають моє місцезнаходження. Я добровільно приїхав в поліцію для надання свідчень, - розповідає Олександр Кокорін.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Спортсмен зазначив, що визнає свою провину та кається у своїх вчинках. За словами Кокоріна, він кілька азів щиро вибачався перед потерпілими. Також затриманий зазначив, що скоєний вчинок є негідним, це стало для нього важливим уроком.

Нападник запевнив, що не збирається чинити тиск на потерпілих і готовий сприяти слідству. Спортсмен також зізнався, що йому неприємно бачити брудні новини про себе у ЗМІ та в інтернеті.

Прошу випустити до сім'ї, дружині і батькам, - сказав Олександр Кокорін і заплакав.

Відомо, що 8 жовтня Олександр Кокорін та його молодший брат Кирило і півзахисник "Краснодара" Павло Мамаєв спочатку влаштували на вулиці бійку з водієм російського Першого каналу, а потім в кафе побили главу Департаменту Мінпромторгу Дениса Пака і керівника НАМІ Сергія Гайсина.

За рішенням суду, вони мають перебувати під арештом аж до 8 грудня. Обвинувачені спробували оскаржити рішення, проте осковський суд залишив їх під вартою. Їм загрожує до семи років колонії.

Нагадаємо, раніше скандал з Кокоріним та Мамаевим докотився до FIFA.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Кокорін і Мамаєв визнали провину.

Також "Знай.uа" писав, про те, як пранкери Вован і Лексус додзвонилися президенту Зеніта та Кокоріну.