Принц Гаррі і Меган Маркл знаходяться в офіційному турі по Австралії і Океанії. На четвертий день свого перебування в країні вони відвідали австралійський пляж Бонді-біч, який розташований в передмісті Сіднея.

Там вони зустрілися і поспілкувалися з серферами, яких приваблює кілометрова піщана коса, яка там розташована.

Відомо, що серфінг-спільнота OneWave займається проблемами психічного здоров'я, а онуки королеви Єлизавети II регулярно займаються подібними питаннями у своїй роботі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Серфери розповіли Гаррі і Меган про те, як йога і серфінг допомагають боротися з депресією і іншими нервовими розладами. До того ж представники королівської сім'ї взяли участь у акції "Яскрава п'ятниця", яка зібрала на пляжі натовп австралійців у яскравому одязі.

Меган з'явилася на заході в досить неформальному вбранні, як для герцогині. На ній було вільне довге плаття в смужку австралійського дизайнера Martin Grant, на Гаррі - проста сорочка з підкоченими рукавами. Обидва наділи гавайські квіткові намиста - леї.

До того ж, гості з Лондона ходили по пляжу босоніж. Вони прийняли участь в заході, який співтовариством серфінгістів проводиться щотижня.

Принц Гаррі розповів членам групи про благодійну організацію Heads Together, яку він заснував разом зі своїм братом принцом Вільямом і його дружиною герцогинею Кембриджською Кетрін.

Раніше повідомлялося, що підйом на міст Харбор-Брідж у Сіднеї герцог Сассекский здійснив на 4-й день свого перебування в країні. При цьому Меган не супроводжувала чоловіка, хоча спочатку і вона повинна була бути присутньою на зустрічі. А от Гаррі був помічений в обіймах якоїсь брюнетки.

Нагадаємо, герцогиня у сукні від бодипозитивного бренду "підірвала інтернет".

Як повідомляв "Знай. ua", вчені показали, як будуть виглядати діти принца Гаррі і Меган Маркл.

"Знай. ua" писав, що принц Гаррі може кинути вагітну Меган. Експерт зробив шокуючу заяву.