Молода жінка подала позов і поліцейський звіт, звинувативши імама з Техасу в примусі до сексу. Ті, хто її знає, кажуть, що це знаменний момент для мусульман, які говорять #MeToo.

Пізно ввечері 5 грудня 2016 року шановний імам однієї з найбільших мечетей в Техасі імовірно запросив 18-річну дівчину в кімнату з передоплатою в Мотелі 6 у Гранд-Прері.

Для того, щоб уникнути переслідувань справжнє ім'я молодої жінки навіть у позові було змінено на Джейн Доу. Вона подала позов в липні цього року, заявивши, що погодилася піти в мотель, тому що людина Зія Уль-Хак Шейх був її довіреним духовним провідником, який радив їй з тих пір, як їй було 13. Він був присвячений в свої найбільші проблеми підлітка – батько, який кинув, розбрат з матір'ю, хулігани в школі.

У позові зображений чоловік, який використовував свою владу над Доу, щоб змусити її залежати від нього. Він допоміг їй купити автомобіль і позичив їй гроші за навчання і ноутбук. Він допоміг Доу багато в чому і, по суті, став фігурою батька. Вона навіть почала називати імама Бабу, арабське ім'я тата.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Доу була вражена дивними проханнями, які одного разу почали надходити від Шейха. Однак вона виконувала всі, адже відчувала себе в залежності від цієї людини. Він просив виконати йому танець живота, надіслати фото у спідній білизні і влаштовував відеочати з дівчиною, де просив її до себе доторкнутися. В останньому повідомленні він призначив їй зустріч в невідомому місці, яке виявилося мотелем.

Дівчина думала, що вона з імамом як зазвичай будуть розмовляти про насущні проблеми в її житті. Однак він "вийшов з ванної повністю голим і дав вказівку Джейн сісти на ліжко", йдеться в позові.

Дівчина злякалася і зніяковіла, однак виконала його наказ через страх засмутити Шейха і втратити його зі свого життя. Шейх займався сексом з Доу, а потім наказав їй одягтися, сказавши, що йому потрібно повернутися до мечеті вчасно, щоб очолити молитву.

Жінки-мусульмани рідко публічно звинувачують своїх релігійних лідерів у неправомірній поведінці. Це практично нечувано для них. Навіть з її особистістю, прихованою в судових документах, Доу ризикує, що її ім'я просочилося. Це є кошмаром для молодих жінок у консервативних релігійних колах, адже такі плітки можуть пошкодити соціальний статус сім'ї та обмежити перспективи шлюбу.

Нагадаємо, творця культових мультиків вигнали з Disney за мерзенні домагання.

Як повідомляв "Знай. ua", Вайнштейна зняли частину звинувачень.

"Знай. ua" писав, що жертву Вайнштейна звинуватили в домаганнях