У п'ятницю, 19 жовтня, в Індії в результаті наїзду поїзда на натовп, згідно з останніми даними, загинула 61 людина.

Цю інформацію повідомив представник лікарні в місті Амрітсарі, передає РБК-Україна, посилаючись на Hindustan Times.

У повідомленні йдеться, що в результаті інциденту госпіталізовано 80 осіб, 25 з яких знаходяться в дуже важкому стані.

В Адміністрації залізниць Індії заявили, що роблять все можливе, аби забезпечити будь-яку необхідну допомогу постраждалим.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, інцидент стався під час індійського фестивалю Дашара. За попередніми даними, під час спалення опудал на честь індуїстського свята люди вибігли на залізничні колії, оскільки там відкривався найкращий огляд. Вони не помітили, що наближається потяг, тому що спостерігали за феєрверком.

Як зазначила місцева влада, зараз пріоритетним завданням є доставити постраждалих в місцеві лікарні. У соціальних мережах очевидці розмістили фото з місця події і відео.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", Міністр внутрішніх справ Індії в Twitter підтвердив факт трагедії. Він додав, що на місці працюють фахівці. Уряд Індії готовий надати всю необхідну допомогу регіональним властям, додав він. Число загиблих він не назвав.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що в індійському штаті Хімачал-Прадеш впав в ущелину шкільний автобус. Не менше 29 осіб, включаючи 26 дітей, загинули. Про це повідомило видання The Times of India з посиланням на місцеву поліцію. За її інформацією, всі загиблі діти мали менше 10 років. Також загинули двоє вчителів і водій автобуса.