З 2014 року популярний український туроператор JoinUp не виплатив компанії з ОАЕ “Royal Park Tourism Services” борг у розмірі близько 3,5 мільйона доларів.

Цю інформацію повідомила у своєму Facebook народний депутат від "Самопомічі", голова підкомітету Верховної Ради з питань туризму, курортів та рекреації Анна Романова, опублікувавши відповідні документи.

Романова повідомила, що арабська компанія виграла суд і відмовилася від співпраці з JoinUp.

"Спритні хлопці хотіли "намахать" на майже 4 млн$. Рівень?! Ось тільки арабська компанія виграла суд, а тепер власник застерігає всіх не співпрацювати з шахраями. Бо подібний кидок від Джоїнів вже зараз відчули на собі компанії Flash Tours (Єгипет) і Concord Exotic Voyages (Індія)" Анна Романова

Також депутат розповіла, що українська влада довгий час не реагувала на звернення іноземців.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Іноземці звертались, за їх словами, до всіх органів виконавчої влади України, але реакція була нульова. Вони вийшли на мене, тому що побачили, що я в Україні "чи не єдина людина у туристичній сфері, яку не купив JoinUp" Анна Романова

#Треш Ви думали туроператор JoinUp (який рекламує недорадник Першого віце-прем’єра) кидає тільки туристів? Ні, ще й...

Geplaatst door Anna Romanova op Vrijdag 19 oktober 2018

Нагадаємо, не зраджуючи традиціям, забарикадувати клієнтів в чужій країні вирішив вже скандальний туристичний оператор JoinUp.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", в міжнародному аеропорту "Бориспіль" пасажири не можуть вилетіти в Бапрселону. Літаків немає, коли буде рейс, ніхто не повідомляє.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що компанія JoinUp підвела українців туристи не можуть повернутися додому з відпочинку в Туреччині. Так в аеропорту Анталії, вже 5:00 українські туристи очікують вильоту додому.