У сонячній Каліфорнії стався вельми похмура і трагічна подія. Так, у Лос-Анджелесі володарка титулу "Міс Каліфорнія" Яна Лаврентьєва потрапила під колеса автомобіля. На жаль, дівчина загинула.

Жахлива аварія сталася 13 жовтня опівночі. Відомо, що 30-річна дівчина йшла по переходу в місцевості Енсіно, як раптом зупинилася посередині, щоб зняти незручне взуття. У цей момент на неї наїхав позашляховик. Про це пишуть американські ЗМІ.

Яна Лаврентьєва з сім'єю

Авторитетне видання DailyMail повідомляє, що крім того, що Яна йшла по пішохідному переходу, там горіло зелене світло світлофора і залишалося ще 18 секунд.

За інформацією місцевих копів, водій зник з місця події. У цей вечір Яна вечеряла з чоловіком Євгеном та їх друзями в одному з ресторанів. У дівчини залишилося двоє дітей. У даний момент поліція вивчає записи з місця події, щоб знайти винуватця трагічної ДТП.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в середу, 17 жовтня, у польському місті Лодзь сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода, у якому загинула 21-річна українська студентка. Винуватцем аварії виявився 20-річний українець, з яким дівчина їхала в одній машині. Цю інформацію підтвердили в прес-службі окружної прокуратури.

"Сьогодні стан здоров'я 20-річного українця, який навчається в Лодзькому університеті, дозволив привезти його до прокуратури, де йому пред'явлено звинувачення в скоєнні ДТП", - заявив спікер Кшиштоф Копаня.

Варто нагадати, що в Україні за цей рік сталося вже понад 100 тисяч ДТП, в яких загинули майже 2000 чоловік. За даними Нацполіції, серед головних причин автопригод: перевищення швидкості, порушення правил маневрування, проїзду перехресть і пішохідних переходів, а також недотримання дистанції. Юристи детально описали, як діяти, коли ви потрапити в ДТП. По-перше, це додаткова відповідальність. По-друге, це зіграє проти того, хто втік з місця аварії.

Нагадаємо, сім машин вщент: в Києві у 20-річного водія стався епілептичний напад.

Як повідомляв Знай.uа крики і спалахи фотокамер: папараці потрапив під колеса авто Дженніфер Лопес.

Знай.uа писав, роковини кривавої ДТП у Харкові: як мажорка Зайцева намагається втекти від покарання та хто їй допомагає.