Прем'єр-міністр Угорщини зайнявся дуже важливими державними справами. Віктор Орбан в одному із зоопарків країни "усиновив" носорога і попросив угорців допомогти обрати йому ім'я.

Adjunk nevet a rinónak // Name the rhino!

Adjunk nevet a rinónak // Name the rhino!

Geplaatst door Orbán Viktor op Vrijdag 19 oktober 2018

Про цей дивний інцидент стало відомо завдяки заяві угорського прем'єра, яку він виклав у соцмережі Facebook.

"Я отримав спеціальне прохання від звіринця в Ниредьхаза прийняти носорога. Я зробив це, але цей процес йде паралельно з обов'язками "хрещеного батька", тому тепер ми повинні дати йому ім'я", - розповів Орбан.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Віктор Орбан
Віктор Орбан

"Я обрав кілька варіантів, близьких мені. Настав час зробити вибір. На цей раз нам не потрібна більшість у дві третини голосів", - пожартував Орбан.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в середу, 12 вересня, Європейський парламент прийняв історичне рішення проголосував за введення санкцій проти Угорщини. Це перший випадок застосування штрафних заходів щодо країни-учасниці ЄС.

Сталося це тому, що Будапешт вже давно ігнорує правила і закони Євросоюзу. За справу Угорщини взялася Рада ЄС, тому тепер країна може втратити свій голос в Євросоюзі. Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан емоційно відреагував на рішення ЄС.

Варто нагадати, що Україні не варто розраховувати на підтримку країн-членів ЄС та НАТО у конфлікті з Угорщиною через Закарпаття. Про це заявив експерт з міжнародних питань Валерій Кравченко, коментуючи заяви Угорщини про введення нової посади в кабінеті міністрів - "міністр по справах Закарпаття".

Він зазначив, що незважаючи на те, що Сербія, Румунія і Словаччина вислуховують від Будапешта аналогічні претензії, створити "антивенгерскую коаліцію" не вдасться.

Нагадаємо, долю анексованого Криму може повторити ще один регіон України.

Як повідомляв Знай.uа Угорщина знову зробила підлий випад на адресу України.

Знай.uа писав, ЄС зникне, а Україна стане областю Росії: Портніков попередив про страшне.