Джорджа Тіндалла, колишнього гінеколога з Університету Південної Каліфорнії, звинувачують у сексуальному насильстві, у тому числі в примусі до непотрібних аналізів піхви.

Університет Південної Каліфорнії погодився заплатити 215 мільйонів доларів студентам, які були пацієнтами колишнього гінеколога коледжу Джорджа Тіндалла.

Тіндалл був звинувачений більш ніж 500 пацієнтами в судовому процесі за позовами про неприйнятну поведінку, в тому числі про непотрібні аналізи і сексуальному домаганні до пацієнтів шляхом проникнення.

Колишні пацієнти сказали, що він зажадав, щоб вони приходили кілька разів на рік для здачі аналізів, коли для цього не було медичних показань.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

У позові також говорилося про те, що Тіндалл питав пацієнтів про улюблені сексуальні пози і робив непристойні коментарі про пацієнтів, поки вони були роздягнені.

Тіндалл провів майже 30 років як єдиний гінеколог в університеті на повну ставку. Він залишив університет у 2017 році після розслідування претензій до нього, хоча коледж визнав, що отримував скарги на його неналежну поведінку ще в 1990-му році.

Понад 500 колишніх пацієнтів Тіндалла виступили із звинуваченнями в недоречному поведінці в останні місяці. В інтерв'ю LA Times раніше в цьому році Тіндалл стверджував, що він не зробив нічого поганого і що його поведінка було в межах допустимого.

Напередодні було оголошено про 93 нові судові процеси, у яких звинувачували Тіндалла у неправомірних діях і сексуальних зазіханнях, в результаті чого загальна кількість позовів проти нього і університету досягла 400.

Нагадаємо, киянки показали збоченця і розповіли, де він підстерігає.

Як повідомляв "Знай. ua", вихователь перетворив санаторій в тортурне. Мати забрала дитину і заявила в поліцію.

"Знай. ua" писав, що мати забрала дитину і заявила в поліцію. Побачивши перехожого, чоловік спробував втекти, але його наздогнали.