Днями світ потрясла трагічна звістка про смерть співзасновника легендарної корпорації Microsoft Пола Аллена.

Однак нещодавно медики після проведених досліджень спромоглися пояснити причину смерті підприємця, передають ЗМІ із посиланням на дані у свідоцтві про смерть Аллена.

Причиною смерті Пола Аллена став септичний шок, повідомляють медики.

"Ми отримали свідоцтво про смерть Аллена, і воно свідчить про септичний шок та імуносупресію, як причину смерті ... однак все це було явним результатом його раку", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Згідно з документом, смерть співзасновника Microsoft була зафіксована 15 жовтня о 12:35 за часом Західного узбережжя США у медичному центрі Сіетла, штат Вашингтон.

Зазначається, що імунітет Аллена був критично пригнічений через одну з форм лімфоми.

Варто нагадати, що Пол Аллен помер на 66-му році життя. Він заснував компанію Microsoft разом з Біллом Гейтсом у 1975 році. У 1983-ому він залишив компанію.

Бізнесмен займався активною громадською діяльністю, спонсорував наукові дослідження і виділяв кошти на благодійні програми.

Аллен входив у рейтинг найбагатших людей США. Його капітал оцінювався приблизно в $17,5 мільярда.

Нагадаємо, американський підприємець і колишній співзасновник легендарної корпорації Microsoft Пол Аллен помер у віці 65 років.

Про це повідомляє потрал Рoliteka із посиланням на відповідний допис корпорації.

“З глибоким жалем ми повідомляємо про смерть нашого засновника Пола Аллена, співзасновника Microsoft … Пан Аллен помер у понеділок вдень, 15 жовтня 2018 року, від ускладнень лімфоми в Сіетлі”, – йдеться в заяві заснованої ним компанії Vulcan Inc.


Як повідомляв раніше Знай.ua, засновник Microsoft Білл Гейтс вперше за довгий час поступився у першості найбагатших людей світу.

Білл Гейтс
Білл Гейтс

Тепер найзаможнішим у рейтингу журналу Forbs став співвласник Amazon Джефф Безос.


Також Знай.ua писав про те, що Біллі Гейтс - один з найбагатших людей на планеті, стан якого перевищує річний бюджет багатьох країн.