У суботу, 20 жовтня, світ облетіла звістка про смерть колишнього прем'єр-міністр Нідерландів Вім Кока.

ЗМІ повідомляють, що Вім Кок помер у віці 80 років, - Reuters.

Політик обіймав посаду Прем'єр-міністр Нідерландів з 22 серпня 1994 до 22 липня 2002 року.

Вім Кок протягом років перебування при владі заробив репутацію суворого керівника. Він запровадив низку заходів, щоб урізати соціальні витрати. Вони включали навіть обмеження на право отримання виплат по непрацездатності, цей крок мав багато противників навіть всередині його власної партії.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Вім Кок переконав Партію праці переглянути безкомпромісну соціалістичну ідеологію. Як прем'єр-міністр, він був розцінений як державний діяч, який переступив партійну політику.

Крім економічної політики були основні питання політики уряду Кока були подальша лібералізація евтаназії і введення одностатевих шлюбів.

16 квітня 2002 року Кок подав у відставку. Таким чином, він прийняв політичну відповідальність за можливу відповідальність нідерландських військ місії ООН у різні в Сребреніці.

Нагадаємо, у 79 років пішов з життя відомий режисер.

Олександр Свєтлов був настільки відомим в Радянські часи, що ви напевно знайомі з його діяльністю.

Відомо, що прощання зі знаменитим кинодіячем відбудеться 20 жовтня о 12:00 в конференц-залі Будинку кіно. Інформація про смерть з'явилася на сайті Спілки кінематографістів Росії.


Як повідомляв раніше Знай.ua, о 4 ранку 18 жовтня помер син засновника української групи "Ненсі" Анатолія Бондаренко Сергій.

Йому був 31 рік. З 2007 року хлопець співав у колективі разом з батьком.

"Сьогодні о 4:04 помер Сергій", - написав Анатолій Бондаренко у своєму Фейсбуці.

Смерть Сергія не пов'язана з нещасним випадком, але говорити про причини не стали.

Уродженець Донецької області Анатолій Бондаренко заснував групу "Ненсі" в 1992 році. Завдяки хіту "Дим сигарет з ментолом" колектив швидко став популярним на теренах СНД.


Також Знай.ua писав про те, що пішов з життя видатний український футболіст і тренер Олег Базилевич. Про це повідомляється на сайті футбольного клубу "Динамо".