Очільник Кремля Володимир Путін знову здивував користувачів соцмереж. Володимир Путін знову змінив свій зріст на фото.

Про це повідомляє Хроніка.інфо.

На чергову хвилю насмішок президент Росії нарвався під час зустрічі в казахстанському місті Сариагаш.

Фото очільника РФ з президентом Казахстану Нурсултаном Назарбаєвим і президентом Узбекистану Шавкатом Мірзіеевим викликало жваве обговорення в Інтернеті.

На чергове «підвищення» Путіна звернув увагу політолог Олексій Голобуцький, який на своєму Telegram-каналі, оприлюдний цікавий знімок.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

«Фактично, всі очільники мають однаковий зріст. Проте Володимира Путіна все-таки на табуреточку поставили», - зауважив політолог, продемонструвавши світлину, де крім Путіна присутні глава Казахстану Нурсултан Назарбаєв і президент Узбекистану Шавкат Мірзієєв.

Нове фото де зображений президент Росії, почали активно обговорювати та коментувати в мережі, зазначивши, що зараз є важливіші проблеми, ніж зміни росту Путіна.

«Лідери країн третього світу», «Ніби як теракт був, цей же розважається», - коментують світлини росіяни.

Нагадаємо, раніше російський депутат заговорив про долю Путіна.

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо, що особисті рахунки Макрона з Путіним на руку Україні.

За президентства Емануеля Макрона Україна отримає більш сильну підтримку від Франції. Він буде більш радикальний у своїх діях, ніж його попередник.

Як зазначив він, колишній глава Франції Франсуа Олланд симпатизував Україні, і навіть пішов на досить серйозні жертви заради нашої країни. Проте він боявся Путіна, а Макрон явно не боїться російського президента.

Також "Знай.uа" писав, про те, що Путін готовий до реальних терактів проти кримчан.

Останні заяви Путіна про терор України і відмову від переговорів у нормандському форматі шокували українців. Такі новини викликали тривогу – українці розгублені та не знають чого чекати від сусіда-агресора.

На думку народного депутата, тепер від Путіна можна чекати в Криму реальних терактів проти мирних жителів - "підриву житлових будинків, шкіл чи лікарень, а може й знищення пасажирського літака.