Інцидент стався в Арізоні, США. Чоловік впав у шахту глибиною 100 футів (приблизно 30 метрів). Він опинився в пастці зі зламаними кістками на три дні. Він дивом вижив і навіть відбивався від змій.

Джон Уоддел 62 років був досвідченим шахтарем і поїхав у свою власність в сусідню Агилу, на пошуки "старих артефактів, напівкоштовні камені, деякі дорогоцінні метали. У його власності знаходиться дві шахти і саме ця ще не була вивчена ним.

Для того, щоб вижити і його не вкусили гримучі змії, чоловік з численними переломами і травмами убив трьох повзучих. Вони хотіли напасти на нього.

Нещасний випадок стався під час його спуску в шахту. Приблизно на півдорозі він перестав контролювати спуск по мотузці і звалився вниз. Його приятель, який живе в кількох будинках по сусідству, очолив рятувальну команду з 15 чоловік, яка витягла Уоддела в безпечне місце.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

При цьому чоловік часто вирушає в шахту поодинці, проте завжди попереджає людей, куди прямує, щоб вони могли підняти тривогу, якщо він не повернеться. На цей раз Уоддел сказав своєму сусідові Террі Шрейдеру, щоб той перевірив шахту, якщо він не повернеться до вівторка (чоловік впав у понеділок).

Рятувальна операція була досить складною і тривала близько 3 годин. Його витягли практично в темряві о 7 годині вечора. Він подякував другу за те, що той приїхав і врятував його.

Уоддел є ветераном в'єтнамської епохи і для того, щоб вижити, він покладався на свій військовий досвід і навички виживання і зміг пройти через дві ночі в шахті.

При цьому чоловік не розраховував затримуватися в шахті довше, ніж на кілька годин, а тому не мав з собою ні води, ні їжі.

Деякі гримучі змії за цей час наблизилися до нього і він убив їх. Друг вважає, що він зробив це за допомогою каменю.

Рятувальники виявили його зневодненим з травмами нижніх кінцівок і рук із-за тертя мотузкою.

"Він був дуже спокійний. Перебував у гарному настрої і був щасливий побачити всіх там", - зазначив його друг, який шкодував, що не поїхав раніше перевірити його.

Нагадаємо, хороший хлопчик захистив господиню від отруйної змії.

Як повідомляв "Знай. ua", повзучі тварини атакують киян, перша жертва в реанімації.

"Знай. ua" писав, що діти вирвали собаку зі смертельних обіймів повзучої тварюки.