У четвер, 25 жовтня, в Росії стихія влаштувала справжнє пекло: нещодавно на Кубані почалася повінь, а тепер просто виходить з-під контролю: вже відомо про смерть двох людей, один зник безвісти, місто Сочі просто відрізане від зовнішнього світу.

Як повідомляє Telegram-канал Mash, величезна ділянка федеральної траси Джугба-Сочі зруйнована, потяги масово зупинилися, і ситуація продовжує погіршуватися.

Правда, один сміливий машиніст зважився виїхати з Майкопа в Адлер, і в результаті застряг: стихія наздогнала склад на перегоні, де він стоїть вже майже 17 годин. Пасажирам не вистачає їжі та води, а рішення проблеми навіть у перспективі немає.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб
Показати ще

Страшний ураган атакував Португалію

За інформацією українського МЗС, пориви вітру досягають 190 кілометрів на годину. Найбільш небезпечними районами вважаються Сетубал, Лісабон, Сантарем, Лейрія, Коїмбра і Авейру. В цих районах країни спостерігаються найнебезпечніші пориви, вітер буквально зносить все на своєму шляху. Українців просять бути обережними, плануючи свої поїздки до Португалії.

Нагадаємо, ураган "Майкл" продовжує бушувати в південно-східній частині США. Через це на території Штатів спостерігаються сильні дощі, які супроводжуються рвучкими вітрами й повенями. Стихія не вщухає навіть після зниження до рівня тропічного шторму.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", 12 людей, серед яких британська пара, стали жертвами зливи, яка затопила схід іспанського острова Майорка. Рятувальники шукають восьмирічного хлопчика. Серед загиблих є троє громадян Німеччини і жінка з Нідерландів.

Також "Знай.uа" писав про те, що більше десяти учнів початкових класів стали жертвами страшної стихії, яка обрушилася на індонезійський острів Суматра: тут природна стихія атакувала школу.