Віце-прем'єр-міністр Польщі Беата Шидло потрапила в дорожньо-транспортну пригоду в Сілезькому воєводстві на півдні країни.

В результаті зіткнення автомобіля екс-глави польського уряду з автомобілем Peugeot, яким керував 77-річний чоловік, Беата Шидло не постраждала. Про це повідомляє польська радіостанція RMF FM.

За даними радіостанції, колона з трьох урядових автомобілів рухалася у напрямку до міста Освенцим. Перший автомобіль зупинився перед пішохідним переходом, наступна за ним машина загальмувати не встигла, в результаті чого і сталося зіткнення. При цьому водій третьої машини в колоні зміг уникнути зіткнення.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще


"За попередньою інформацією, через перехід переходили пішоходи, автомобіль, яким керував 77-річний чоловік, пригальмував, наступні два теж, але не вдалося загальмувати так, щоб не сталося зіткнення", - повідомила прес-секретар поліції Сілезького воєводства Олександра Новара.

За її словами, в результаті ДТП пошкоджено три автомобілі, але ніхто з учасників ДТП не постраждав. Всі водії пошкоджених транспортних засобів були тверезими.

Згодом сама віце-прем'єр підтвердила в Twitter, що вона не постраждала. Беата Шидло також принагідно застерегла, щоб водії були обережними на дорогах, слизьких від дощу.

Зазначимо, що це не перша аварія, в яку потрапляє польський віце-прем'єр. Півтора роки тому Шидло потрапила в ще одне ДТП. У лютому 2017 року автомобіль, в якому знаходився тодішній прем'єр польського уряду, зіткнувся з автомобілем Fiat Seicento. В результаті ДТП Беата Шидло отримала травми і протягом майже двох тижнів перебувала в лікарні. До слова, аварія також пов'язана з містом Освенцим.

Нагадаємо, Беата Шидло потрапила в ДТП в місті Освенцим біля Кракова.

Як повідомляв портал "Знай.ua", 8 грудня 2017 року прем'єр-міністр Польщі Беата Шидло оголосила про свою відставку, політичний комітет правлячої партії "Право і справедливість" прийняв її.

Також "Знай.ua" писав, державний секретар в міністерстві оборони Польщі Барош Ковнацкі потрапив у дорожньо-транспортну пригоду