Так званий "глава Криму" Сергій Аксьонов вимагає повернути йому два мільйони рублів, які він нібито із власних коштів виділив на хабарі правоохоронцям, аби ті "викрили корупціонерів".


В ефірі одного з місцевих телеканалів він стверджував, що зараз ці гроші проходять як речові докази в різних кримінальних справах (в яких саме, він не уточнив).

Сергій Аксьонов
Сергій Аксьонов


Цікаво, що днями Аксьонов спеціально їздив на прийом до директора ФСБ Олександру Бортникова, щоб повернути "своє":

"Приїхав попросити його, щоб ті кошти, які я виділяв на роботу з хабарниками, мені якомога швидше повертали. Я обмежений в ресурсах".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Сергій Аксьонов
Сергій Аксьонов


Сергій Аксьонов - самопроголошений "прем'єр-міністр" Криму з 27 лютого 2014 року.
11 квітня 2014-го так окупаційна "влада" запропонувала Путіну кандидатуру Аксьонова. У березні 2014 року було порушено кримінальне провадження в частині 1 статті 109 КК України (насильницьке зміну чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади).

Сергій Аксьонов
Сергій Аксьонов


4 березня окружний адміністративний суд Києва задовольнив клопотання про визнання протиправними та скасування рішень Верховної Ради Криму про призначення Сергія Аксьонова на посаду голови Ради міністрів, а 5 березня Шевченківський райсуд Києва ухвалив затримати Сергія Аксьонова.

Сергій Аксьонов
Сергій Аксьонов

13 квітня 2016 року Печерський районний суд Києва дав дозвіл на затримання Сергія Аксьонова за підозрою в скоєнні злочину, передбаченого ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Сергій Аксьонов
Сергій Аксьонов


Чотири року тому США ввели персональні санкції проти переліку осіб які загрожують миру, безпеці, стабільності, суверенітету, та територіальній цілісності України, та за підрив демократичних інститутів і процесів в Україні.

В цьому списку осіб значиться і Сергій Аксьонов.


Дивіться: Від 3 до 5 років позбавлення волі можуть отримати Сергій Аксьонов та Володимир Константинов

Нагадаємо, у анексованому Росією Севастополі, в школі №15, було терміново евакуйовано всіх дітей.
Як повідомляв Знай.ua, Чубаров зірвав переговори з російськими окупантами.
Також Знай.ua писав, окупанти знову запустили скандальний завод в Армянську.