Репера Олексія Долматова, більше відомого як Гуф, побили в одному з нічних клубів Москви. Музикант вже подав заяву в правоохоронні органи.

Інцидент стався у ніч на 28 жовтня. Відразу ж після нападу Долматов відправився в поліцію у супроводі своєї дівчини, співачки Кеті Топурії, передає Telegram-канал 112.

"У Москві вночі побили Гуфа, репер вже написав заяву в поліцію з проханням покарати кривдників. Щоб морально підтримати Олексія Долматова у відділ з них приїхала і Кеті Топурія. Гуф, вночі треба спати", - написали на каналі.

Конфлікт стався близько 2 ночі в одному з столичних клубів. Поліція за заявою Олексія Долматова (Гуфа) проводить перевірку, вирішується питання про порушення кримінальної справи. Поки невідомо, хто саме побив Гуфа. Сам Він їх не знає, в об'єктиви відеокамер, встановлених в клубі конфлікт не потрапляє.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Про роман Кеті Топурії і репера Гуфа стало відомо на початку року, однак пара не поспішала підтверджувати цю інформацію. Лише нещодавно закохані почали публікувати спільні знімки з подорожей, демонструючи абсолютну ідилію. Тим не менш багатьох користувачів терзали смутні сумніви, чи не гра це на публіку заради хайпу і піару.

Нагадаємо, в Одесі невідомі напали і пограбували чоловіка-викладача, який є зіркою Youtube.

Цю інформацію повідомили у прес-службі поліції в Одеській області. Відомо, що потерпілому було 64 роки.

"Троє злочинців під залізничним мостом на вулиці Люстдорфська дорога штовхнули 64-річного чоловіка і відібрали велосипед".

Зазначимо, що у повідомленні йдеться про викладача фізики Павла Віктора, якого називають зіркою Youtube, адже канал має більше 130 тисяч підписників. Після нападу, 64-річному чоловікові довелося звернутися до медиків.

Нагадаємо українську зірку жорстоко побили серед білого дня, нелюди відібрали найцінніше.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві група невідомих жорстоко побила керівника молодіжного крила "Радикальної партії" Олега Ляшка, Ігоря Бєлова.

Також раніше портал "Знай.uа" писав, что у Святошинському районі Києва, на бульварі Кольцова, місцеві жителі самостійно затримали машину підозрюваних в розбійному нападі.