Тіло стрільця, Владислава Рослякова, який влаштував бійню в Керчі, досі не поховали. А все тому, що його просто нікому забрати з моргу.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Минуло вже два тижні після трагедії в Керчі, а тіло молодої людини досі знаходиться в морзі. Крім того, ходять чутки про спробу суїциду його матері.

"В мережі з'явилася інформація, що мати Рослякова покінчила з собою, але вона знаходиться в лікарні. Владислава Рослякова не поховали, оскільки досі триває слідство. Крім того, тіло нікому забирати — мати в лікарні лежить, а іншим не видають", - пояснили медичні працівники.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

До цього бабуся Владислава розповідала, що не може зв'язатися з невісткою, хоча їй і говорили, що вона потрапила до психіатричної лікарні після спроби суїциду.

Стало відомо, що будівля Керченської політеху, яке постраждало в результаті вибухів, зараз готують до ремонту, а заняття для студентів відновили 23 жовтня.

"Слідчі дії на території повинні були закінчитися до 26 жовтня. Заняття для студентів поновилися 23 жовтня. Вони проходять в корпусах, які не постраждали від теракту", - пояснили в університеті.

Раніше неофіційні дані повідомляли, що в сумці Рослякова правоохоронні органи знайшли "коктейль Молотова". Силовики вважають, що студент після стрілянини мав намір спалити будівлю. Також в його речах виявили 10 невеликих саморобних вибухових пристроїв, а також 13 патронів до рушниці.

Раніше повідомлялося, що з мережі публікують все більше інформації, яка спростовує версію про самогубство Владислава Рослякова, влаштував у керченському політехнічному коледжі криваву бійню.

При цьому експерти не виключають версії про умисне вбивство: версія про суїцид може бути черговий кремлівської затравкою, щоб відволікти увагу суспільства.

Нагадаємо, у справі керченської стрілка спливли шокуючі подробиці. Усомниться в правдивості "суїцидальної історії" змушує характер поранень.

Як повідомляв "Знай. ua", у справі керченської стрілка спливли російські силові структури.

"Знай. ua" писав, що російський політик розкрив правду про керченській теракт, цинізм вражає.