Наречений доньки колишнього розвідника ГРУ Сергія Скрипаля Юлії загадково зник.

Цю інформацію повідомили у виданні Daily Mirror.

На думку представників ЗМІ, зникнення нареченого Юлії Скрипаль Степана Вікеєва може підтвердити інформацію про те, що чоловік безпосередньо пов'язаний зі спецслужбами.

Як повідомляє видання, Вікеєв був членом організації "Інститут сучасних проблем безпеки", яка близька до Федеральної Служби безпеки Росії.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Його (нареченого Юлії, – ред.) ніхто не бачив. Він ніби зник з лиця землі. Є дві версії: або він з самого початку був пов'язаний з російськими спецслужбами, чи його матір – вона дуже багата – кудись відвезла його, і тепер він живе новим життям" розповів знайомий Викеева

Також за словами знайомого, мати Вікеєва недолюблювала Юлію Скрипаль.

Нагадаємо, Росія продовжує цинічне для всього світу розслідування з приводу "витоку персональних даних" отруйників Скрипаля, офіцерів ГРУ так званих Олександра Петрова та Руслана Боширова.

На днях стало відомо, що ФСБ затримала співробітника прикордонної служби в Північно-Західному регіоні, який, як передбачається, "злив" інформацію про переміщення за кордон співробітників ГРУ Олександра Петрова та Руслана Боширова.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", все більше нових подробиць спливає про ймовірних отруйників екс-шпигуна Сергія Скрипаля, які зайвий раз доводять причетність офіцерів ГРУ до злочину в Солсбері.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що стали відомі нові подробиці у справі про отруєння колишнього співробітника ГРУ Сергія Скрипаля в Солсбері. Так, підозрюваний в отруєнні "Петров", справжнє ім'я якого Олександр Мишкін, під час навчання у військово-медичної академії імені Кірова в Санкт-Петербурзі працював офіціантом в бістро "Гарсон".