Двоє людей загинули і п'ять постраждали в результаті обвалення моста. Інцидент стався в Нафтоюганському районі Ханти-Мансійського автономного округу Росії.

Обвалення сталося неподалік від селища Каркатеєви приблизно о 14:40 за московським часом в 30 кілометрах від районного центру. Про це повідомляють російські ЗМІ, посилаючись на інформацію Слідчого комітету РФ по регіону.

"Наразі відомо про двох загиблих і п'ять постраждалих. На місце виїхала слідчо-оперативна група. Проводиться дослідча перевірка", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що обвалений міст був на реконструкції.

У момент інциденту на ньому знаходився кран і вантажний автомобіль «Камаз», при обваленні конструкцій вони впали.

Загиблі - співробітники ремонтної ремонтної бригади, які розбирали недіючий міст.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У мережі з'явились кадри з місця події.

Нагадаємо, нещодавно в Росії стався подібний інцидент. В Михайлівському районі Примор'я обвалився міст, коли по ньому їхали фура і легковий автомобіль. Під час обвалення фура скотилася вниз і придавила Mazda, в результаті двоє людей загинули.

Продовжує валитися, як картковий будиночок, і кримський міст, який із пафосом урочисто відкрив Путін всього лише навесні цього року.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у мережі показали, що лишилося від Кримського мосту.

Також "Знай.ua" писав, в Італії на острові Сардинія обрушився міст, що проходить через річку Санта-Лючія.