Нагадаємо ще разок відомий факт, що молодший син Кейт Міддлтон і принца Вільяма Луї Артур Чарльз з'явився на світ 23 квітня 2018 року в госпіталі Святої Марії в Лондоні. І з тих самих пір, як його хрестили, більше не з'являвся на публіці.

Тим не менш в мережу потрапила дуже рідкісна фотографія, яку зробив фотограф Кріс Джексон. Цей знімок точно сподобається шанувальникам королівської сім'ї. Про це пишуть британські ЗМІ.

На фото зображений сам принц Чарльз який є малюкові дідусем, і герцогиня Кембриджська, що тримає на руках принца Луї. При цьому принц Уельський взяв онука за ручки і дуже зворушливо на нього дивиться. Фото було зроблено кілька місяців тому, у вересні, в садах Clarence House.

Варто нагадати, що принц Гаррі перейняв у свого батька - Чарльза - досить дивну звичку, з якою ніяк не може впоратися, через що у нього постійно виникають непорозуміння з дружиною Меган Маркл. Чарльз - лютий захисник навколишнього середовища і, виховуючи синів, він керувався і цими принципами. Тепер, коли Гаррі повертається додому, він обов'язково повинен скрізь вимкнути світло. За словами самого принца, для нього це якась одержимість.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що королева Великобританії Єлизавета II збирається відректися від престолу на користь свого сина. Монарх зробила заяву про те, що планує через два роки поступитися місцем на престолі Чарльзу. Королева заявила про те, що відійде від усіх справ, коли їй виповниться 95 років. В даний час Єлизавета Друга вживає заходів, щоб саме принц Чарльз змінив його на престолі.

Нагадаємо, королівський замах: військові моряки підсунули принцу Вільяму бомбу.

Як повідомляв Знай.uа велика честь: Королева Єлизавета II догодила вагітній Меган Маркл.

Знай.uа писав, такою ми її не знали: унікальні фото принцеси Діани до розлучення і депресії.