На офіційному сайті NASA з'явилося фото з описом, що в пустелі Юти впав НЛО, після того, як його знайшли радари космічного агентства і збив вертоліт збройних сил США.

Про це стало відомо завдяки повідомленням американських ЗМІ.

На фото відео, як посеред пустелі лежить "інопланетне блюдце", наполовину засипане піском. Дивним здається той факт, що NASA саме опублікувало фото, адже зазвичай агентство під усякими приводами заперечує існування позаземного життя.

Як тільки на обличчі уфологів з'явилася посмішка щодо переосмислених точок зору NASA, агентство поспішило всіх розчарувати. Знімок виявився жартом. Тоді виникає питання: що зображено на фото?

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Розгадка виявилася прозаїчною: на землю прибув робот, запущений 8 серпня 2001 року в космос для взяття зразків сонячного вітру. Пристрій після успішного виконання місії повернулася "додому". На жаль, робот не зміг відкрити парашут, тому впав у пустелі.

Варто нагадати, що жителі Канади спостерігали в небі неопізнаний літаючий об'єкт, який вдалося зафіксувати на відео. Корабель з'явився над Квебеком. Експерти-уфологи тут же кинулися стверджувати, що прибульці прилетіли з Нібіру і є передвісниками війни. Більше того, з'явилася навіть теорія, навіщо прилетіли непрохані гості.

На думку уфологів, корабель транспортував у Квебек зброю для нанесення масованого удару по Землі. І незабаром доведеться домовлятися з інопланетянами, в іншому випадку, Земля перебуває під загрозою. НЛО з'явився в небі посеред білого дня.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на відео з камер Міжнародної космічної станції (МКС) уфологи виявили дивний літаючий об'єкт великого розміру, який рухався в протилежну сторону від станції. При цьому фахівці звертають увагу на те, що щось змінювало форму. Спочатку воно було округлої форми, а потім змінилося. Також за НЛО утворився дим. Уфологи вважають, що це увімкнулися двигуни.

Нагадаємо, полтергейст або інопланетянин? В об'єктив камери потрапило щось моторошне.

Як повідомляв Знай.uа "світанку" більше не буде: у NASA повідомили приголомшливу новину.

Знай.uа писав, біля Юпітера помітили щось дуже дивне, вчені бояться припускати.