У центрі Одеси під час ремонту фасаду на голову перехожому впала цеглина. Чоловік дивом залишився живим.

Про це повідомляє "Думская", посилаючись на інформацію прес-служби міськради. Інцидент трапився біля будинку на розі Садової і Торгової вулиць, де проводиться реконструкція.

Повідомляється, що у неділю, 11 листопада, проходячи повз будинок на розі двох вулиць, чоловік отримав удар в голову цеглою, яка звалилась з балкона. На щастя, після такого удару потерпілий залишився живий та зміг самостійно звернутися до лікарні. Медики обробили йому рану і відпустили додому.

Хто саме проводить реконструкцію цієї будівлі, в прес-службі міськради наразі не знають.

У мерії уточнили, що камінь впав з аварійного балкона будинку №2.

"Близько місяця тому там встановили сітку для уловлювання того, що падає. Вчора камінь впав, рикошетом від сітки потрапив в перехожого. На сьогоднішній момент керуюча компанія починає проводити роботи по ремонту балкона", - відзначили в муніципалітеті.

На місці події кореспондент "Думської" побачив, що ліси стоять не під балконом, а біля величезної діри під дахом, яка утворилася у вересні поточного року. Звідси, швидше за все, і впав камінь. Робочі закладають діру цегляною кладкою.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, на львів'янку впав шматок будинку. Жінка отримала важку травму голови та була госпіталізована.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Броварах Київської області у відділенні дитячої лікарні обвалилася цегляна кладка.

Також "Знай.ua" писав, мати забрала сина в інший світ під час власних похорон. На острові Сулавесі під час траурної церемонії група чоловіків піднімала труну небіжчиці по сходах на спеціальний постамент. У цей момент нестійка конструкція завалилася, через що люди впали вниз, а труна, яку вони несли, впала на голову сорокарічному сину померлої. Чоловік помер по дорозі до лікарні.