Модель з російської столиці згвалтували в "Яндекс. Таксі". Відомо, що таксист відвіз дівчину до лісу, пересадив у машину знайомого, а після злочину невідомі гвалтівники викинули її в Люберцях.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу Mash.

Згвалтована модель Ліза розповіла поліції, що починалося все стандартно. "Вихідні, бар, таксі під ранок". А те, що було далі дівчина згадує насилу. Заявила, що заснула в машині практично відразу.

Прокинулася Ліза тоді, коли її вже тягли в іншу машину. Там її згвалтував невідомий чоловік. Після цього вона опинилася в Люберцях. Ліза написала заяву, але знайти злочинців буде складно: вона не пам'ятає номер та марку машини.

Варто нагадати, що зникнення і вбивство 15-річної Аліси Оніщук налякало односельців дівчини з села Бабаї Харківської області. Онищуків в селі мало хто знав. Сім'я орендувала будинок, жила досить тихо, ні з ким не спілкувалися. Мати сама виховувала двох доньок. Старша з них, Аліса, ходила у школу в сусіднє село Покотилівку.

В 2018 році дівчина поступила до харківського будівельного коледжу. У п'ятницю, 2 листопада, Аліса о 7:30 вийшла з дому і попрямувала на залізничну станцію, щоб встигнути в коледж. 3 листопада її знайшли мертвою, розтерзане тіло дівчини виявили в лісосмузі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві чоловік середніх років жорстоко розправився з консьєржкою. Його зафіксували камери відеоспостереження в будинку. Мотиви злочинця досі не відомі, поліція розшукує підозрюваного. Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції Київській області у четвер, 1 листопада.

Нагадаємо, "ти мене більше не зґвалтуєш": мати захистила доньку від наркомана, а за себе помстилася, як слід.

Як повідомляв Знай.uа "знущалися до самого ранку": російські копи по-звірячому зґвалтували молоду колегу.

Знай.uа писав, під Києвом педофіла застукали на гарячому, батьки дівчинки посивіли від жаху.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще