В Красноярському краї в Росії десятирічна дівчинка відбилася від педофіла, який напав на неї. Про це повідомляє kp.ru.

Інцидент стався в місті Лісосибірськ ввечері 14 листопада. 43-річний чоловік напав на дитину у дворі школи, коли юна спортсменка йшла на тренування по карате. Нападник повалив її на сніг і спробував роздягнути, але дівчинка активно чинила опір і змогла вирватися і втекти, коли чоловік відволікся на випадкову перехожу. Додому дівчинка прийшла з розбитим обличчям. Батьки дитини викликали поліцію, і почалися пошуки нападника по гарячих слідах. Через кілька годин його затримали.

Повідомляється, що у дівчинки розбиті ніс і губи.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Ґвалтівника затримали, проти нього порушено кримінальну справу, з'ясовуються всі обставини події, повідомили в крайовому Следкоме. Слідчі вважають, що заняття спортом допомогли дівчинці гідно оборонятися від дорослого чоловіка.

Раніше ми писали, що на Житомирщині тренера спортивної школи з Бердичева звинувачують у розбещенні 11-річної дівчинки.

Відомо, що з відповідною заявою до правоохоронних органів звернулася мати дівчинки.

Згодом поліцейські затримали 56-річного підозрюваного.

За словами правоохоронців, у них є докази, що підтверджують провину чоловіка, тому вони будуть змушені просити суд тримати підозрюваного під вартою протягом усього слідства.

Тим часом, за вчинення розпусних дій щодо малолітньої особи тренер може сісти на 8 років у в'язниці.

Також ми повідомляли, що докладчик з Вюрцбурзького університету Мірьям Гейне на щорічній конференції TED (Technology Entertainment Design) зробила скандальну заяву, в якій прирівняла педофілів до гомосексуалістів.

Вона заявила, що педофілія є такою ж вродженою сексуальною орієнтацією, як і гетеросексуальність.

Нагадаємо, викриття "безлюдовского педофіла" - це історія, яка потрясла всю Україну.

Як писав раніше Знай.uа, в Київській області 44-річний громадянин Російської Федерації розбещував малолітню дівчинку.

Також Знай.uа писав про те, що батько-педофіл, який жорстко поглумився над власною дочкою не тільки знімав її в порнографічному відео, а й регулярно глумився над власною дитиною.