Мішель Бранье, головний парламентер з Brexit, заявив про підтримку угоди про вихід Великобританії з боку країн союзу.

Бранье зазначив, що 27 національних міністрів ЄС в цілому схвалили проект угоди про вихід Великобританії із складу союзу.

"Прогрес у переговорах про вихід Великобританії, досягнутий у Брюсселі і Лондоні наявності...В глобальному плані, угода справедлива і збалансована", - повідомив Барньє.

До цього Великобританія і Європейський Союз узгодили план прем'єр-міністра Великобританії Терези Мей по Brexit. Британська сторона за вихід з ЄС заплатить майже 39 млрд фунтів стерлінгів. Глава європейської ради Дональд Туск заявив, що "якщо не станеться нічого надзвичайного", то остаточно угоду щодо Виходу Великобританії з ЄС буде прийнято вже 25 листопада.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше повідомлялося, що прем'єр Великобританії Тереза Мей вкотре жорстко висловилася про Brexit. Так, Мей вважає, що у її стратегії виходу Британії з складу Європейського союзу немає альтернатив.

"На цьому тижні, після тисяч годин переговорів між Великобританією і ЄС, ми досягли важливого моменту для нашої країни", − заявила Тереза Мей.

Міністр додала, що вдалося домовитися про "докладних умовах" виходу, а також про "широких умовах" майбутніх відносин.

"Після двох років напруженої роботи ми зараз дійдемо до того, що, я твердо переконана, є вірною угодою для Британії. Немає альтернативного плану. Немає іншого підходу, що ми могли б домовитися з ЄС. Курс, який я встановила, вірний для країни і єдиний, який буде працювати", − підкреслила Тереза Мей.

Нагадаємо, в Британії готують відставку Терези Мей. Готові документи для ініціювання відставки Мей.

Як повідомляв Знай. ua, Тереза Мей приголомшила світ нової одержимістю, британський парламент відмовляється голосувати. Тереза Мей заявила, що її план по виходу Британії з складу ЄС безальтернативний.

Знай. ua писав, що Тереза Мей зізналася, як заспокоює себе з-за Brexit. Великобританія вже офіційно виходить зі складу ЄС.