Поліція розкрила правду про реальну кількість жертв кривавої стрілянини у лікарні Чикаго, яка шокувала усю Америку.

Про це повідомляють ЗМІ з посиланням на відповідне повідомлення правоохоронців.

У повідомленні уточнюється, що під час стрілянини в лікарні в Чикаго, яка сталася вночі 19 листопада, загинули п'ять осіб, включаючи невідомого, який відкрив вогонь по персоналу і пацієнтам медустанови.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Раніше ЗМІ повідомляли про чотирьох тяжкопоранених, а також про мертвого стрілка.

Серед загиблих - офіцер поліції, який намагався зупинити осатанілого злочинця.

Журналісти відзначають, що стрілок мертвий, скоріш за все, він покінчив він життя самогубством.

Як заявили свідки, стрілянина почалася на парковці біля лікарні. Злочинець розмовляв з жінкою, а потім вистрілив їй в груди. Після цього він увійшов до будівлі лікарні і продовжив стрілянину.

стрілянина
стрілянина

За словами свідків, він стріляв в людей навмання.

На даний момент у поліції немає даних про нападника і можливі мотиви, які штовхнули його на кривавий злочин.

Нагадаємо, група невідомих відкрила стрілянину по перехожих в передмісті Чикаго.

Як повідомляє ABC News, інцидент стався о 22.30 за місцевим часом. Кілька молодих людей почали стріляти по людях на тротуарі. В результаті нападу мінімум шестеро осіб отримали поранення, ще один загинув. Йому куля влучила в спину. Решта поранені в стабільному стані.

Після стрілянини нападники втекли, хоча в двох кварталу знаходилося поліцейське управління.

"Ми сподіваємося, що деякі з камер спостереження, які знаходяться на деяких з цих будівель, захопили номерні знаки і автомобіль, в якому знаходяться ці люди", - сказав активіст по боротьбі з насильством в Чикаго Ендрю Холмс.

Раніше Знай.uа писав про те, що троє чоловіків отримали поранення в результаті стрілянини на півночі Лондона. Постраждалі були доставлені в лікарню північного Лондона. Про це повідомило видання Exspress.

У службі поліції Лондона відзначили, що інцидент стався 17 листопада близько 18:00 за місцевим часом в районі Енфілд. На північному заході Лондона біля станції метро Кінгсбері сталася стрілянина, в результаті якої поранення отримали щонайменше три людини. Поліція почала розслідування.

Також Знай.uа повідомляв, що у понеділок, 19 листопада, у Деснянському районі Києва спалахнула пекельна перестрілка.