Суддя окружного суду в Сан-Франциско США прийняв тимчасову судову заборону, який спрямований проти політики президента Америки Дональда Трампа. Питання стосується надання притулку нелегальним мігрантам.

Рішення судді Тигара заблокувало наказ Трампа, яким він хотів обмежити надання притулку людям, які незаконно перейшли кордон США.

Караван мігрантів

Раніше американський лідер випустив постанову, згідно з якою такі люди не могли подавати документи на отримання статусу біженця в країні. Притулок в США, за рішенням Трампа, можна було надати лише тим мігрантам, які перейшли кордон в спеціальному пункті в'їзду.

Відповідний документ Трамп підписав 9 листопада.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Почасти таке рішення, за словами президента США, було викликане наближенням до кордоні США і Мексики каравану мігрантів.

Трамп заявив, що разом з караваном змішалися багато членів банд.

Раніше повідомлялося, що в Німеччині Міністерство внутрішніх справ починає тотальне стеження за біженцями, яким не надали притулок.

18 листопада, в неділю, в МВС було запропоновано ряд заходів, які повинні полегшити і прискорити процедуру депортації відкинутих біженців.

Варто відзначити, що згідно "Дублінському угодами", нові правила будуть застосовуватись також до тих, чиє прохання o надання притулку обробляється в іншій європейській країні.

Нагадаємоу Європі дозрів емігрантський жировик, шукають хірургів. Більшість мігрантів, які найближчим часом можуть прорватися через кордон – зовсім не сирійські біженці.

Як повідомляв Знай. ua, у Німеччині придумали, як позбутися від приїжджих. У МВС було запропоновано ряд заходів, які повинні полегшити і прискорити процедуру депортації відкинутих біженців.

Знай. ua писав, що Трамп в одну мить перекрив повітря мільйонам нещасних. Трамп заборонив надавати притулок нелегальним мігрантам в США.