Світова організація торгівлі, онлайн-платформа Amazon.com нещодавно виставила на продаж товари із символікою так званої "ДНР". Чим керувався генеральний директор компанії Джефф Безос, коли дозволив це, невідомо.

В той час, коли весь цивілізований світ визнав "прапори "ДНР" – символами тероризму та окупації, коли обстріли на Донбасі не припиняються ні на день, а розслідування трагедії МН 17 так і не завершилося, фірма відкрито пропагує ідею бойовиків.

На офіційному ресурсі Amazon можна помітити моделі іграшкової техніки, в характерному для терористів відтінку.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

При цьому, автори судячи з усього не дуже добре усвідомлюють, хто це такі. В описі до товару сказано – мовляв, це зустрічається в арміях РФ та України, хоча "ДНР" до нас немає жодного відношення, а в ЗСУ таких не зустрічалося.

Дивіться: символіка "ДНР" на вулицях Львова

Нагадаємо, на території тимчасово окупованого Донбасу відбулася так звана "інавгурація глави" "ДНР".Як повідомляв портал "Знай.ua", у так званій "ДНР" серед окупаційної влади "засвітився" скандальний екс-нардеп забороненої в Україні комуністичної партії. Також "Знай.ua" писав, напередодні так званої "інавгурації" нового ватажка "ДНР" Дениса Пушиліна в окупованому Донецьку раптово зник сигнал українського оператора мобільного зв'язку Vodafone.