Британська королева Єлизавета II шокувала всіх шанувальників відомої американської акторки і дружини принца Гаррі Меган Маркл. Так, королева висловила своє незадоволення модними уподобаннями герцогині.

Меган Маркл
Меган Маркл

Відомо, що глава британської монархії наказала Меган Маркл забути про голлівудські наряди і порадила виглядати як принцеса.

Меган Маркл та принц Гаррі
Меган Маркл та принц Гаррі

За інформацією британських ЗМІ, невдоволення у Єлизавети II виникло ще під час підготовки до весілля: їй не сподобалося, що колишня акторка збирається виходити заміж у білій сукні, перебуваючи розлученою.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Меган Маркл
Меган Маркл

Пізніше в червні королеву обурила відсутність головного убору на голові дружини онука під час її першої сольної поїздки в графство Чешир, незважаючи на правила дрес-коду. Також Меган регулярно вбиралася в заборонені брючні костюми, сукні довжини міні, вбрання чорного кольору та одяг іноземних дизайнерів.

Варто нагадати, що у зв'язку з поповненням у родині принца Гаррі і Меган Маркл, вони планують залишити Кенсінгтонський палац. Герцог і герцогиня Сассекские твердо вирішили, що їм необхідна велика територія для комфортного проживання втрьох. Зараз вагітна Меган і принц Гаррі живуть в котеджі на території Кенсінгтонського палацу, де до весілля жили принц Вільям і Кейт Міддлтон.

Серед британців ходили чутки про те, що герцог і герцогиня Глостерські (двоюрідний брат королеви Єлизавети II та його дружина) звільнять для молодят просторий 21-кімнатний палац. Однак робити цього вони не планують і поки залишаються жити поблизу принца Вільяма і Кейт Міддлтон, адже їх маєтки розташовані дуже близько один від одного.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що булинг дійшов до королівської сім'ї: принц Вільям і Кейт Мідлтон заступилися за найменших.

Нагадаємо, Меган Маркл зганьбилася і обвалила продажі відомого бренду.

Як повідомляв Знай.uа принцеса вирішила принизити мільйони жінок.

Знай.uа писав, принц Чарльз весело "попустував" з королівським малюком: ці кадри увійдуть в історію.