У Чикаго ліфт із людьми пролетів 84 поверхи вниз, поки не зупинився на 11-ому. Як повідомляє BBC, за попередніми даними, причиною падіння ліфту став розрив кількох тросів.

Після зупинки кабіни, пасажири почали телефонувати своїм друзям та близьким, які викликали служби порятунку. Рятувальникам знадобилося близько трьох годин, аби усіх визволити.

Відомо, що у ліфті перебувало шестеро пасажирів, серед яких була вагітна жінка. На щастя, в результаті інциденту ніхто не постраждав.

За словами пасажирів, спочатку ліфт спускався у нормальному темпі, як раптом почав падати з великою швидкістю. Тоді вони почули характерний звук (ймовірно, розрив тросу) і кабіну заповнило пилом.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн
Показати ще

50-річний Джеймі Монтемайор, який знаходився у ліфті разом зі своєю дружиною, розповів, що відчув у момент падіння:

"Я був впевнений, що ми зараз помремо".

Представники Будівельного департаменту Чикаго уже встигли прокоментувати інцидент. Вони розповіли, що наразі за розслідування справи взялася влада.

Поки що незрозуміло, чому ліфт зупинився на 11 поверсі, а не полетів далі. Джерела телеканалу ABC кажуть, що розірвалися лише два троси, інші залишалися цілими - не виключено, що саме вони втримали кабіну.

Що найдивніше, влітку цього року ліфт пройшов інспекцію - перевірка не виявила жодних несправностей.

Нагадаємо, що в Аргентині кабіна ліфта з людьми впала в шахту ліфта. У тому числі в ліфті перебував чиновник країни. Про це повідомляє видання Nacion.

Кабіна ліфта з людьми впала з 10-метрової висоти. У ній знаходився в тому числі міністр виробництва Аргентини Данте Сіка.

Портал повідомляє, що інцидент стався під час роботи конференції Промислового союзу Аргентини в Буенос-Айресі. Серйозних травм під час падіння пасажири ліфта, на щастя, не отримали.

Як повідомляв "Знай. ua", ліфт вбивця поховав відому телеведучу. Сусіди Азайт неодноразово скаржилися на несправний ліфт.

Також "Знай. ua" писав, що київський ліфт-убивця забрав ще одну безневинну життя. Двері стрімко закрилися, кабіна поїхала вниз і буквально підвісила тварина.