У російському місті Сафоново наклала на себе руки 14-річна дівчинка, яка раніше поскаржилась президенту Путіну на низьку зарплату матері.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Зокрема, за даними місцевих ЗМІ, дівчинка постійно скаржилась на жахливі цькування у школі, адже вона була інвалідом по зору. Відзначається, що однокласники дражнили її "циклопом". Також відзначається, що перед смертю на її сторінці у соцмережі з'явився статус: "Чому ви всі такі злі?".

Більше того російські ЗМІ відзначають, що мама дівчинки працювала санітаркою у місцевій лікарні, проте після "листа" до Путіна вона втратила свою роботу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Смоленська народна газета" повідомляє, що мати 14-річної дівчинки (називається тільки ім'я загиблої - Наташа) працювала санітаркою в місцевій лікарні. Після того, як дочка написала лист на ім'я Володимира Путіна і відправила його на адресу адміністрації президента, її викликали до начальства і "насварили". Як пише газета, "швидше за все, це і стало для дитини великим ударом".

Разом з тим варто відзначити, що у Кремлі заявили про "втручання" у вибори президента Інтерполу "фаворитом" вважають генерал-майора російської поліції, а також віце-президента організації Олександра Прокопчука.

Таким чином довірена особа Путіна прокоментував звернення чотирьох сенаторів США до президента Америки Дональду Трампу і Генеральної асамблеї Інтерполу про те, щоб вони завадили росіянину зайняти цей пост.

"Мабуть, це своєрідне втручання у виборчий процес, вибори в міжнародній організації. А як це ще оцінити? Ось наочний прояв. Ми цього листа не бачили, ми читали відповідні повідомлення ЗМІ", - повідомив Пєсков.

Напередодні сенатори США Марко Рубіо, Роджер Уикер, Джин Шахін і Кріс Кунс закликали президента США і Генасамблею Інтерполу виступити проти обрання Олександра Прокопчука президентом Інтерполу.

Пєсков вважає, що ці дії можна назвати тиском. Однак зазначив, що вибори відбудуться і варто дочекатися результатів.

Варто відзначити, що Російський генерал-майор Олександр Прокопчук, який був главою Інтерполу в Москві, а два роки тому був обраний віце-президентом міжнародної поліції, є головним претендентом на посаду глави Інтерполу, з-за чого розпалюються пристрасті в світі.

Україна і низка країн Європейського Союзу виступають проти кандидатури Прокопчука.

Нагадаємо, Гордон пояснив українцям найбільшу дурість Путіна, Кремль - приречений.

Як повідомляв "Знай.ua", сенатори закликали Трампа викинути шпигуна Путіна з Інтерполу.

Також "Знай.ua" писав, що брат путінського шпигуна представляє Україну в Європі.

Янукович написав листа до Путіна з проханням ввести війська в Україну під диктовку Кремля