Fire Challenge — нова розвага підлітків в США і Великобританії. Сотні дітей підпалюють себе. І все заради забави і ефектного відео. Жага миттєвої слави виявляється сильнішою за інстинкт самозбереження.

Про це повідомила газета Daily Star.

Більш того, діти спонукають інших підлітків робити те ж саме. І навіть зробили з небезпечного заняття цілий челлендж.

Роликів, на яких підлітки підпалюють себе заради сміху і лайків, стає все більше в мережі. Медики попереджають про небезпеку для здоров'я від такого челлендж.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

В Уельсі (Великобританія) все більше і більше випадків, коли підлітків привозять з страшними опіками. В основному страждає спина і живіт, іноді груди і пах.

Рада з охорони здоров'я Уельсу випустив попередження для батьків і безпосередньо підлітків, де пояснили всі ризики і небезпеки цієї "розваги".

"Я розумію, що на молодих людей чинять тиск їхні однолітки, заради отримання більшого числа передплатників і збільшення аудиторії своїх блогів. Але це дуже ризиковано, і загрожує серйозними проблемами", — розповів пластичний хірург місцевої лікарні Morriston Hospital Джеремі Ярроу.

YouTube stunts lead to rise in Swansea hospital burns victims Plastic surgeon Jeremy Yarrow said patients were being...

Geplaatst door 1st Line Defence Health, Safety & Fire Consultants op Donderdag 15 november 2018

Нагадаємо, "а я не піду і дуже рада": шанувальники тролять новий флешмоб Бузової. Скандальна співачка влаштувала новий флешмоб у мережі, але щось пішло не так.

Як повідомляв Знай. ua, розлючені кияни готують челлендж-розправу за відсутність гарячої води. Десятки столичних будинків залишаються без теплої води – деякі вже майже 7 місяців.

Знай. ua писав, що Шнурів присвятив "інспектору Путіну" уїдливий вірш, мережа втомилася реготати.