24-річна Селін Сентіно з Цюріха, Швейцарія, змінила груди, ніс, вилиці, губи і підборіддя.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

У результаті всі пластичих операцій її просто неможливо впізнати, порівнюючи з раніше опублікованими фото. Відомо, що на кардинальні зміни зовнішності її підштовхнули під час навчання у школі, адже з дівчини постійно глузували через вроду.

У свою чергу дівчина відзначила, що коли вона була ще підлітком над нею постійно знущались через зовнішність та зачасту називали страшною, товстою та схожою на хлопця. А одного разу її і зовсім побили.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Вони сказали, що я потворна. У мене не було можливості показати, що я хороша людина. Після цього мене побили, все, що я могла зробити, - це втекти. Я нікому про це не розповідала, бо мені було соромно", - зазначила дівчина.

У результаті постійних насмішок Селін зрозуміла, що вона має стати іншою та щасливою напекрекір усім. Дівчина знайшла підробіток перукарем і стала збирати гроші, щоб здійснити мрію. По-перше, вона хотіла дуже великі груди, як у Памели Андерсон, щоб бути жіночною.

"Коли я вперше зробила пластику грудей, це було дивне відчуття. Я хотіла бути красивіше. На щастя, у мене не було ніяких ускладнень", - додала Селін.

Відразу ж після першої операції на грудях дівчина зважилась ще на дві та змінила у собі, все, що їй не подобалось. Вона витратила на операції £ 38 тис.

За словами Селін, вона нарешті почувається впевненою і щасливою. Дівчина веде популярний аккаунт в "Інстаграме", де у неї 63 тис. підписників, і каже, що тепер чоловіки від її зовнішності без розуму.

"Я хотіла бути щасливою, тому змінила все, що мені не подобалося. <...> Люди по-різному реагують. Хтось каже, що я чудово виглядаю, хтось - що це все несправжнє. Але в основному реагують позитивно . А чоловіки божеволіють від мого вигляду", - зазначила Селін.

Але, за словами Селін, незважаючи на зміни в житті, вона не пробачила кривдників і не збирається давати їм другий шанс.

"Якби я натрапила на будь-якого з моїх кривдників зараз, я б проігнорувала їх. Вони ніколи не давали мені шансу, так що вони не заслуговують того, щоб я з ними говорила" - відзначила Селін.

Нагадаємо, Емілі Ратаковські роздяглася на камеру, занадто спекотні фото.

Як повідомляв "Знай.ua", майже гола Ратаковські збентежила мережу соковитими булочками.

Також "Знай.ua" писав, що Емілі Ратаковські без білизни поскакала на ліжку.

Як виглядати сексуально 24 години на добу: Емілі Ратаковскі