Зовсім скоро в британській королівській сім'ї можуть зіграти чергове весілля. Згідно з чутками, слідом за принцесою Євгенією під вінець збирається її старша сестра Беатріс.

30-річна принцеса вже два місяці зустрічається з 34-річним мультимільйонером і засновником консалтингової компанії Banda Едоардо Мопеллі Моцці.

Про це пише The Sun, посилаючись на інформацію інсайдерів.

"У Беатріс і Едоардо - практично одне коло спілкування, їх познайомили спільні друзі. Це було кохання з першого погляду. У них все настільки швидко розвивається, що нікого не здивує, якщо вони скоро оголосять про заручини. Вони можуть одружитися вже в 2019 році", - розповіло джерело з оточення принцеси.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Нагадаємо, в минулому місяці весілля зіграла молодша сестра Беатріс - 28-річна принцеса Євгенія

Роман принцеси Беатріс та Едоардо розвивається досить стрімко, дівчина вже навіть встигла з'їздити з хлопцем на відпочинок і познайомити його зі своїми батьками - Сарою Фергюсон і принцом Ендрю.

До аристократичного кола Едоардо Моцці не належить, хоча є представником британської еліти. Його вітчимом був Крістофер Шейл, кращий друг екс-прем'єр-міністра Девіда Кемерона.

Однак, як поставиться королева Єлизавета ІІ до такої новини і чи схвалить цей союз, наразі невідомо.

Справа в тому, що обранець Беатріс розлучений і у нього є дворічний син. Але з огляду на випадок принца Гаррі і Меган Маркл, внучка королеви може розраховувати на сімейну підтримку.

Нагадаємо, 12 жовтня, внучка королеви Великобританії Єлизавети II принцеса Євгенія Йоркська вийшла заміж за бізнесмена Джека Брукбенка. Розкішна весільна церемонія відбулась у каплиці Святого Георгія у Віндзорському замку.

Як повідомляв портал Знай.ua, Єлизавета II зробила Меган Маркл королівський подарунок

Також Знай.ua писав про найяскравіші образи зірок на королівському весіллі принцеси Євгенії.