У московському аеропорт "Шереметьєво" Boeing 737, що виконував рейс до -Афін, збив чоловіка на злітно-посадковій смузі. У постраждалого не було шансів вижити.

За даними російських ЗМІ, загиблим виявився громадянин Вірменії, якого депортували з Іспанії.

Представник аеропорту Ганна Захаренкова розповіла, що повідомлення про інцидент при злеті літака надійшли після 20 години за московським часом.

літак

"О 20:10 мск було отримано повідомлення з боку екіпажу про зіткнення літака з невідомим предметом, - повідомила Захаренкова. - За фактом огляду території було виявлено людське тіло, одяг та інші особисті речі, що належать чоловікові".

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

За даними джерела, бортові системи літака не сигналізували пілотам про які-небудь перешкоди на шляху. Тому рейс вирішили не повертати в Шереметьєво, і лайнер продовжив політ до Греції.

Судячи з табло Шереметьєво, мова може йти про рейс SU2112 "Аерофлоту". Він мав вилетіти зі столиці РФ о 20:00.

На місце події прибули співробітники "Медицини катастроф та швидкої допомоги, а також транспортної поліції та служби авіабезпеки, розповіла прес-служба Шереметьєво.

аеропорт Шереметьєво

Одну з злітно-посадочних смуг довелося на деякий час закрити, через це сталася затримка інших рейсів. Згодом аеропортвідновив роботу.

Особу загиблого втановили швидко, але не стали наводити конкретних даних.

Відомо лише те, що 25-річного чоловіка депортували з Мадрида на батьківщину з пересадкою в Москві. По дорозі в російську столицю загиблий нібито влаштував дебош.

"Чоловік вів себе в польоті неадекватно. До борту довелося викликати правоохоронців. Після того як чоловік залишив лайнер в Москві, його доля була невідома, кордон Росії він не перетинав", - уточнило джерело.

Додаткові подробиці інциденту повідомив Слідчий комітет. Так, стало відомо, що він був смертельно травмований після того, як його зачепила одна зі стійок шасі.

аеропорт в Москві

На місці події працює оперативна група, яка веде дослідчу перевірку.

Інцидентом зацікавилася і транспортна прокуратура. Її співробітники перевірять, чи належним чином забезпечувалася транспортна безпека в аеропорту Москви.

Нагадаємо, в російському аеропорту повідомили, що при злеті пасажирський літак зіткнувся з невідомим предметом. За мить з'ясувалося, що це була людина.

Як повідомляв портал Знай.ua, пасажири купили деталь для літака, пілоти поставили жорстку вимогу.

Також Знай.ua писав про те, що електронні візи в Україні стануть дорожчими.

Дивіться: Смерть пілотів під час Міжнародних навчань в Україні