Спеціальний прокурор Роберт Мюллер отримав письмові відповідні від адвокатів президента США Дональда Трампа на питання щодо ймовірного втручання Росії у вибори 2016 року.

За даними Bloomberg, юрист Трампа, Рудольф Джуліані, надані документи містять інформацію про події, пов'язані з Кремлем до того, як обрали нового американського лідера.

Роберт Мюллер
Роберт Мюллер

Втім, там не було хіба що відповідей на питання про звільнення з посади керівника ФБР Джеймса Комі нібито для того, щоб завадити розслідуванню втручання РФ у вибори 2016 року:

"Команда Мюллера заявила, що прочитає відповіді Трампа, після чого знову звернеться до представників президента у разі виникнення додаткових питань", - запевнив Джуліані.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Роберт Мюллер
Роберт Мюллер

При цьому він відмовився уточнити кількість запитань Мюллера та зміст відповідей Трампа, сказавши, що вони не містять "нічого дивного" і відповідають публічним заявам Трампа.

"Мені не потрібні юристи для таких відповідей. Юристи потрібні, щоб розібратися з деякими питаннями. Ці ж не були дуже складними", - підкреслив днями глава Білого дому.

Нещодавно американські спецслужби зробили висновок, що Росія втрутилася в президентську гонку 2016 року, намагаючись обернути результати виборів на користь Трампа. Росія заперечує втручання у вибори.

Дивіться: Втручання у вибори США: пов'язані з Росією Інтернет-тролі створили більше 3 тисяч сторінок

Нагадаємо, Трамп назвав свою перемогу на виборах "найгіршою подією" для Росії. Як повідомляв "Знай.ua", парламентська асамблея НАТО у проекті резолюції Оновлення відповіді на російські гібридні тактики закликала Росію взяти на себе відповідальність за знищення малайзійського Боїнга-777. Також "Знай.ua" писав, Пєсков заявив про "втручання у вибори" директора Інтреполу.