Стали відомі подробиці останнього польоту загиблого пасажира в московському аеропорту "Шереметьєво".

Про це пишуть російські ЗМІ.

Як стало відомо, ввечері, 20 листопада на злітно-посадковій смузі в аеропорту Шереметьєво загинув 25-річний громадянин Вірменії Альберт Епремян, яки потрапив під шасі боїнга. Чоловік отримав травми, несумісні з житям.

аеропорт

Як розповіли представники летовища, громадянина Вірменії депортували з Іспанії. У столиці РФ він мав пересісти на літак на Батьківщину.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Цим же рейсом летіла заслужена артистка Росії Олена Радченко. За її словами, чоловік був нев собі, на борту літака з Мадрида до Москви він влаштував дві бійки.

"Він був явно обкурений, чи то ломка, наркоман 100%. Пильно дивився на мого чоловіка, потім різко вдарив його в щелепу. Я чоловікові сказала, щоб не відповідав. Покликала стюардес на допомогу. Сергій не відповів, тільки запитав "За що?" Той відповів: "Вийдеш — дізнаєшся". Два рази повторив. Прозвучало як погроза. Мені стало страшно", — розповіла Радченко.

За її словами, через деякий час до бешкетника підійшли стюардеси. Їм не вдалося заспокоїти чоловіка.

"Потім дві вірменки, він їм довірився. Вони його заспокоювали. З ним увесь політ стояли дві стюардеси і великий чоловік. Розумний дуже, то спецназівець, то суддя. Він його одним видом заспокоював. Просидів з ним весь політ", — додала Олена.

Як виявилося, у Епремяна перед тим виник конфлікт та бійка зі ще одним пасажиром цього літака. Але це стало відомо згодом.

"Він вдарив ще одну людину в окулярах. Кілька разів. Він теж не відповів", — підтвердила Олена.

Альберт Епремян пройшов через гейт в аеропорту, коли йшла посадка на рейс Москва — Єреван. До літака пасажира супроводжували співробітники поліції. Камери відеоспостереження зафіксували, як чоловік спустився до перронному автобусу, але не сів у транспорт. Замість цього чоловік швидким кроком пішов у бік злітно-посадкової смуги.

швидка допомога

А вже за мить він загинув під колесами Boeing 737, що саме мав злітати. Сталося це ввечері, близько 20:10.

Нагадаємо, пілоти Boeing 737 в Шереметьєво повідомили, що зіткнулись з невідомим предметом на злітній змузі. Як виявилося, цим "предметом" був громадянин Вірменії.

Як повідомляв портал Знай.ua, розлючені пасажири влаштували дике побоїще на борту літака, причиною стала релігія.

Також Знай.ua писав про те, що пасажири купили деталь для літака, пілоти поставили жорстку вимогу.

Дивіться: Моторошні кадри з аеропорту Шереметьєво