Купівля авто у Пітері закінчилася кривавою поножовщиною, такого ніхто не очікував побачити навіть у страшному сні.

Про кривавий інцидент повідомили російські ЗМІ.

Правоохоронці розповідають, що загиблий разом із товаришем приїхали до салону на зустріч з покупцем автомобіля, однак переговори несподівано переросли в кривавий конфлікт.

Невідомий безумець раптово накинувся на молодих людей і завдав більше десяти ножових поранень.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

У повідомленні відзначається, що інцидент стався біля нічного клубу “Арізона” на Індустріальному проспекті в Санкт-Петербурзі.

Молодими людьми, постраждалими в результаті різанини, виявилися музикантами з групи “Бардс”.

На відео видно, як божевільний завдає більше десяти ножових поранень одному з хлопців. Молодий чоловік помер на місці події. Інший потерпілий був госпіталізований. Його стан оцінюється як важкий.

Як повідомили в правоохоронних органах, їм вдалося затримати нападника. За інформацією, вбивця навіть не намагався втекти з місця злочину, а чекав на силовиків. Ним виявився 52-річний уродженець Таджикистану.

Поліція Росії
Поліція Росії

Нагадаємо, у Харкові увечері 10 листопада місцеві поліцейські затримали чоловіка, який кидався на перехожих з ножем.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що сам інцидент стався на проспекті Тракторобудівників, що навпроти Міського палацу дитячої та юнацької творчості.

Раніше Знай.uа писав про те, що у Львові п'яний киянин зарізав львів'янина.

Інцидент стався рано вранці, 31 жовтня під час зйомок фільму. Про це йдеться на сайті прокуратури Львівської області. Як зазначається, конфлікт між чоловіками стався близько 04:20.

Вбивця був співробітником знімальної групи, що прибула з Києва. Львівський перехожий вступив з ним в словесну перепалку, яка пізніше переросла в різанину. 35-річний киянин штрикнув львів'янина ножем. Від отриманої травми потерпілий помер на місці події.

Також Знай.uа повідомляв, що відомого футболіста забили до смерті, після чого відвезли до лісу, перерізали горло й відрізали геніталії.